Swisswool Merino Loft Jr - Mit - ID: A004559

HestraSwisswool Merino Loft Jr - Mit

Størrelseguide Mer info

Mer om Swisswool Merino Loft Jr - Mit fra Hestra

En av våre varmeste og mest behagelig juniorhansker. Den naturlige ullisolasjonen i Swisswool består av ullfibre som er luftig bundet til hverandre med maisstivelse, noe som gir en behagelig pustende og myk følelse, selv i litt mildere vær. Impregnert anilinfarget oksenappa på håndens innside og mykt merinoullfôr nærmest hånden som varmer ekstra godt. 

OUTER MATERIAL: Overside i vind-, vannavvisende og pustende polyesterstoff. Impregnert anilinfarget oksenappa på håndens innside.

INSULATION: 88 % Swisswool. 12 % PLA.

LINING: 80 % Merino wool. 20 % Polyamide. FEATURES Elastisk mansjett i ull.

Egenskaper for Swisswool Merino Loft Jr - Mit:
Yttermateriale: Skinn/syntetisk
Hanskemodell: Vott
Innside: Fôret
Fôr: Ull
Avtagbart fôr: Nei
Membran: Nei
Vanntett: Ja
Vindtett: Ja
Med aner tilbake til 1936 produserer Hestra noen av våre absolutt favoritter hva gjelder hansker og votter. I Hestras brede sortiment finner du noe for alle personer og anledninger, uansett om det handler om hansker til trening eller hverdags. Familieselskapet Hestra har i over 70 år blitt drevet fra de smålandske skogene i Sverige.

Mer fra Hestra

Vis alle Hverdagsvanter

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!