Weekend deal - knallpriser på Gridarmor!   

Altai UL Yttertält - ID: A000475

HillebergAltai UL Yttertält

Mer info

Mer om Altai UL Yttertält fra Hilleberg

Fleksibelt gruppetelt med minst seks soveplasser. Hilleberg Altai UL, Yttertelt settes opp med ski, staver, trær eller hva du har tilgjengelig. Vekten er bare 2,2 kilo. Hilleberg Altai UL Yttertelt av kjempelett Kerlon 1200-stoff er den perfekte gruppeløsning for både lange og korte turer der lav vekt er viktigst. Altai tilbyr soveplass for minst seks personer og opptil 12 sitteplasser. Her inngår ingen stenger, men man kan bruke ski, staver, trær eller hva man har for hånden i øyeblikket. Det gjør at vekten presses ned betydelig, bare 2,2 kilo. Helt enestående for guider og kurs. Eksepsjonell plass for måltider, kursvirksomhet og undervisning.

Egenskaper for Hilleberg Altai UL, Yttertelt:
Kerlon 1200
Vekt: 2,2 kg
Stenger ikke inkludert
Høyde: 200 cm
Areal: 9,9 kvm
8 barduner, pakkepose og instruksjonsbok inkludert

Egenskaper for Altai UL Yttertält:
Beregnet på antall personer: 6 stk
Totalvekt: 4300 g
Vannsøyler, ytterduk: 5500 mm
Dimensjon utvendig LxBxH: 340x340x200 cm
Antall innganger: 1
Antall teltstenger: 0 st
Antall teltplugger: 0
Ytterteltduk: Nylon
Tykkelse ytterteltduk: 30 D
Det første teltet fra Hilleberg ble solgt i 1973. Navnet på teltet var KEB og det var et åstelt for to personer. Det var sannsynligvis det første teltet noensinne som gjorde mulig å reise både inner- og ytterteltet samtidig. Dette var helt nytt på 70-tallet og siden det har Hilleberg vært ledende innen utvikling og produksjon av lettvektstelt av høy kvalitet.

Mer fra Hilleberg

Vis alle Lavvo

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!