Altai XP Basic - ID: 23211

HillebergAltai XP Basic

Mer info

Mer om Altai XP Basic fra Hilleberg

Hilleberg Altai XP komplett er et nytt, enkelt, ultralett og svært fleksibelt shelter for grupper. Modellen er inspirert av den mongolske jurten.

Hilleberg Altai XP er en universell og ideell løsning for gruppeturer. En romslig samligsplass som fungerer som komplement til øvrige telt på turen eller som eneste beskyttelse. Plass til 6 eller flere personer å sove og minst 12 sitteplasser ved veggen. Altai XP er laget i Kerlon SP, som er en utrolig sterk polyestervev med 15 kilos rivestyrke. Kraftige glidelåser og stabile festepunkter.

 

Egner seg best under tregrensen, men duger også i hardt vær året rundt. For å redusere vekten kan de medfølgende stengene etterlates hjemme og teltet stages opp med skistaver og ski, eller man kan til og med henge det opp.

 

Egenskaper for Altai XP:

  • Materiale: Kerlon SP
  • Høyde yttervegg: 108 cm
  • Høyde i sentrum: 200 cm
  • Diameter: 340 cm
  • Flate: 9,7 kvm
  • Vekt 3,1 kg
  • Altai XP Komplett inkluderer: telt, pakkepose, 8 stagliner, 8 sidestenger, 1 midtstang og 16 teltplugger.
Egenskaper for Altai XP Basic:
Beregnet på antall personer: 6 stk
Totalvekt: 5100 g
Vannsøyler, ytterduk: 5500 mm
Dimensjon utvendig LxBxH: 340x340x200 cm
Antall innganger: 1
Antall teltstenger: 9 st
Antall teltplugger: 16
Ytterteltduk: Nylon
Tykkelse ytterteltduk: 70 D
Overflate ytterteltduk: Silikon
Det første teltet fra Hilleberg ble solgt i 1973. Navnet på teltet var KEB og det var et åstelt for to personer. Det var sannsynligvis det første teltet noensinne som gjorde mulig å reise både inner- og ytterteltet samtidig. Dette var helt nytt på 70-tallet og siden det har Hilleberg vært ledende innen utvikling og produksjon av lettvektstelt av høy kvalitet.

Mer fra Hilleberg

Vis alle Lavvo

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!