Altai XP Yttertält - ID: A000476

HillebergAltai XP Yttertält

Mer info

Mer om Altai XP Yttertält fra Hilleberg

Hilleberg Altai XP, Yttertelt er et fleksibelt ly med plass for seks sovende eller tolv sittende personer. Settes opp med ski, staver, trær, eller hva som passer best for anledningen. 3,1 kilo. Hilleberg Altai XP, Yttertelt er en universell og ideell løsning for grupper på tur. Et romslig samlingssted som fungerer som et supplement til øvrige telt på vandringen, eller bare som eneste ly på turen. Plass for 6 eller flere personer til å sove og minst 12 sitteplasser langs veggene. Altai XP er laget av Kerlon SP som er et utrolig sterkt polyesterstoff med 15 kilos rivestyrke. Solide glidelåser og solide festepunkter.

Vær oppmerksom på at her følger det ingen stenger med, man kan i stedet bruke ski, staver, trær eller hva man har for hånden der og da for å sette det opp.

Egenskaper for Hilleberg Altai XP, Yttertelt:


Materiale: Kerlon SP
Høyde utvendig vegg: 108 cm
Høyde i sentrum: 200 cm
Diameter: 375 cm
Areal: 9,9 kvm
Vekt 3,1 kg
Altai XP, Yttertelt inkluderer: telt, pakkepose, 8 barduner og instruksjonsbok.
Det første teltet fra Hilleberg ble solgt i 1973. Navnet på teltet var KEB og det var et åstelt for to personer. Det var sannsynligvis det første teltet noensinne som gjorde mulig å reise både inner- og ytterteltet samtidig. Dette var helt nytt på 70-tallet og siden det har Hilleberg vært ledende innen utvikling og produksjon av lettvektstelt av høy kvalitet.

Mer fra Hilleberg

Vis alle Telttilbehør

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!