Bivanorak - ID: 20561

HillebergBivanorak

Mer info

Mer om Bivanorak fra Hilleberg

Hilleberg Bivanorak er en innovativ multifunksjonssekk. Takket være det vind- og vanntette materialet kan den brukes i både regn og snøvær. 

Bivanorak er patentert og ble opprinnelig utviklet for det svenske flyvåpenets piloter for å fungere som bivuakksekk, soveposeovertrekk, regn- og vindplagg i deres nødutstyr.
Bivanorak er en svært allsidig beskyttelse. Vekten er kun 560 gram og materialet er nylonripstopvev med vanntett PU-belegg. Samtlige sømmer er teipede for å holde væten ute, men den har også en evne til å transportere bort kondensfuktighet, noe som er svært viktig ved bruk som soveposeovertrekk.

240 cm lang, stor bredde med plass til ryggsekk under, strikk og drasnor i fotende og ermelinninger.
Bivanorak kan beskrives som enkel, men genial.
Finnes i to farger. Kjøp en i dag, så blir den en trofast kamerat i mange år framover!

Vekt: 560 gram

Egenskaper for Bivanorak:
Dimensjon utvendig LxB: 240 x 86 cm
Totalvekt: 575 g
Vannsøyler, ytterduk: 3000 mm
Ytterteltduk: Nylon
Overflate ytterteltduk: Polyuretan
Det første teltet fra Hilleberg ble solgt i 1973. Navnet på teltet var KEB og det var et åstelt for to personer. Det var sannsynligvis det første teltet noensinne som gjorde mulig å reise både inner- og ytterteltet samtidig. Dette var helt nytt på 70-tallet og siden det har Hilleberg vært ledende innen utvikling og produksjon av lettvektstelt av høy kvalitet.

Mer fra Hilleberg

Vis alle Tarp

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!