Hilleberg Black Label - Black Label-modellene er våre mest allsidige telt, og takler alle slags terrenger og værforhold, fra de mildeste til de mest krevende. Deres enkle design, brukervennlighet og komfort gjør at de egner seg perfekt ikke bare til en tur i alle slags årstider, men også for alminnelig bruk i mindre krevende situasjoner, og for mindre erfarne brukere.

Hilleberg Black Label

(29 varer)

Black Label-modellene er våre mest allsidige telt, og takler alle slags terrenger og værforhold, fra de mildeste til de mest krevende. Deres enkle design, brukervennlighet og komfort gjør at de egner seg perfekt ikke bare til en tur i alle slags årstider, men også for alminnelig bruk i mindre krevende situasjoner, og for mindre erfarne brukere. Samtidig gjør styrken, stabiliteten og romsligheten dem til det beste alternativet for krevende langtidsbruk hele året i de hardeste forholdene – i åpent terreng og over tregrensen, i forhold med uopphørlig, tungt snøvær, i omgivelser med mye sand slik som ørkener og strender og lignende. Den ekstra gode holdbarheten øker levetiden og reduserer risikoen for problemer, spesielt på lengre eventyr til avsidesliggende områder der mulighetene for reparasjon kan være begrenset.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!