Hilleberg Blue Label - Hver Hilleberg Blue Label-modell er utformet for en bestemt oppgave, og er derfor konstruert med de materialene som egner seg best for den oppgaven. Like viktig er det å huske at Blue Label-modellene, akkurat som våre Black, Red og Yellow Label-telt, er uttrykkelig utformet med en bestemt kombinasjon av våre prinsipper for ytelsesegenskaper (pålitelighet, fleksibilitet, brukervennlighet, holdbarhet, komfort og lav vekt).

Hilleberg Blue Label

(4 varer)

Hver Hilleberg Blue Label-modell er utformet for en bestemt oppgave, og er derfor konstruert med de materialene som egner seg best for den oppgaven. Like viktig er det å huske at Blue Label-modellene, akkurat som våre Black, Red og Yellow Label-telt, er uttrykkelig utformet med en bestemt kombinasjon av våre prinsipper for ytelsesegenskaper (pålitelighet, fleksibilitet, brukervennlighet, holdbarhet, komfort og lav vekt). For Blue Label-modellene er den kombinasjonen likevel optimalisert ikke bare for sitt tilsiktede ytelsesområde, men også for sine individuelle oppgaver.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!