Hilleberg Red Label - Red Label-teltene er konstruert for både korte og lengre turer i generelt sett mindre krevende forhold, hele året, slik som mindre utsatt fjellterreng, skoger om både vinteren og sommeren og lignende, men der man fremdeles kan støte på utfordrende situasjoner. Det legges vekt på at teltene skal være lette, noe som gjør at de egner seg mindre for barske omgivelser og lengre eventyr i krevende forhold.

Hilleberg Red Label

(45 varer)

Red Label-teltene er konstruert for både korte og lengre turer i generelt sett mindre krevende forhold, hele året, slik som mindre utsatt fjellterreng, skoger om både vinteren og sommeren og lignende, men der man fremdeles kan støte på utfordrende situasjoner. Det legges vekt på at teltene skal være lette, noe som gjør at de egner seg mindre for barske omgivelser og lengre eventyr i krevende forhold. De er likevel i god stand til å motstå forhold med kraftig uvær. Erfarne brukere velger iblant disse teltene for mer krevende eventyr fordi de bevisst godtar å bytte ut styrke med fordelene av å ha et lett telt.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!