Hilleberg Red Label - Red Label-teltene er konstruert for både korte og lengre turer i generelt sett mindre krevende forhold, hele året, slik som mindre utsatt fjellterreng, skoger om både vinteren og sommeren og lignende, men der man fremdeles kan støte på utfordrende situasjoner. Det legges vekt på at teltene skal være lette, noe som gjør at de egner seg mindre for barske omgivelser og lengre eventyr i krevende forhold.

Hilleberg Red Label

(40 varer)

Red Label-teltene er konstruert for både korte og lengre turer i generelt sett mindre krevende forhold, hele året, slik som mindre utsatt fjellterreng, skoger om både vinteren og sommeren og lignende, men der man fremdeles kan støte på utfordrende situasjoner. Det legges vekt på at teltene skal være lette, noe som gjør at de egner seg mindre for barske omgivelser og lengre eventyr i krevende forhold. De er likevel i god stand til å motstå forhold med kraftig uvær. Erfarne brukere velger iblant disse teltene for mer krevende eventyr fordi de bevisst godtar å bytte ut styrke med fordelene av å ha et lett telt.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!