Hilleberg Telt - Det første teltet fra Hilleberg ble solgt i 1973. Navnet på teltet var KEB og det var et åstelt for to personer. Det var sannsynligvis det første teltet noensinne som gjorde mulig å reise både inner- og ytterteltet samtidig. Dette var helt nytt på 70-tallet og siden det har Hilleberg vært ledende innen utvikling og produksjon av lettvektstelt av høy kvalitet.

Hilleberg Telt

(71 varer)

En favoritt blant friluftentusiaster

Teltene fra Hilleberg elskes av friluftentusiaster i alle aldre. De er enkle å montere og laget i en holdbar konstruksjon som fungerer ved de fleste typer vær. Hillebergs telt kan like godt monteres på tundraen som i den dypeste skogen, og med et smart ventilasjonssystem fungerer de også bra i så vel sommersolen som vinterkulden. I sortimentet finner du kuppeltelt, allround-telt og tunneltelt i størrelser som rommer opptil seks personer.

Lengre eventyr med riktig telt

Har du funderinger rundt hvilket telt som passer akkurat deg, kan du lese mer under den respektive produktinformasjonen. Vi håper at et telt fra Hilleberg gjør eventyrene dine lengre og morsommere!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!