Hilleberg Yellow Label - Vi har først og fremst utformet våre Yellow Label-telt for å være lette. Disse modellene er beregnet på bruk i varmere klima og forhold uten snø, og har innertelt med store meshpaneler som ikke kan dekkes samt heltidslufting integrert inn i konstruksjonen. Dette sikrer at de har ypperlig lufting i varmt vær, men det kan også få dem til å føles kaldere under kjøligere forhold.

Hilleberg Yellow Label

(6 varer)

Vi har først og fremst utformet våre Yellow Label-telt for å være lette. Disse modellene er beregnet på bruk i varmere klima og forhold uten snø, og har innertelt med store meshpaneler som ikke kan dekkes samt heltidslufting integrert inn i konstruksjonen. Dette sikrer at de har ypperlig lufting i varmt vær, men det kan også få dem til å føles kaldere under kjøligere forhold. Yellow Label-modellene egner seg perfekt for lange eller korte turer i mer beskyttet terreng, men, selv om de har en bemerkelsesverdig styrke, gjør de lette materialene og utformingen at de ikke egner seg fullt så ideelt for fullstendig åpent terreng eller høytliggende terreng, eller for eventyr til avsidesliggende steder.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!