HillebergKaitum 2

  Kaitum 2 - ID: 14911

  Mer info

  Mer om Kaitum 2 fra Hilleberg

  Hilleberg Kaitum 2 er et fantastisk telt med doble innganger og apsider som gir maksimalt med brukerplass og imponerende styrke til ultralav vekt.

  Hilleberg Kaitum 2 er å betrakte som den ultralette versjonen av Keron. Det er litt bredere på midten, men veier en tanke mindre. Kaitum, som finnes i både 2- og 3-mannsversjon, passer godt på turer der lav vekt gis høyeste prioritet, men der helårsfunksjon og best mulig komfort fortsatt er et krav. En årsak til Kaitum-teltets lave vekt er materialvalget, der Kerlon 1200 og 9 mm stenger bidrar sterkt, uten at funksjon og ytelse forringes. Konstruksjonen med to innganger/apsider gir utmerket komfort og brukerfleksibilitet. Kaitum-teltets tunneldesign og ultralave vekt gjør det ideelt til bevegelig friluftsliv der leiren flyttes hver dag under turen. De egner seg like godt uansett lengden på turen og enten du befinner deg i beskyttet terreng eller over tregrensen. Kaitum er klar for harde forhold på snaufjellet i det mest skiftende vær, uten problemer.

   

  Takket være konstruksjonen med to innganger/to apsider i ultralett materiale er Kaitum ekstra lett og sterkt, uten å gi avkall på høy komfort.

   

  “Ryggsekkturister” elsker teltets lave vekt og romslighet, mens sykkelturister og padlere også setter stor pris på det hendige pakkevolumet. Disse årsakene og de utmerkede helårsegenskapene lokker også mange vintercampere og alpinister til Kaitum. Lange personer setter pris på den store golvplassen, de vertikale innerteltsgavlene og bratte sidene som gjør teltet bekvemt og trivelig.

   

  Innerteltshøyde: 100 cm
  Flate innertelt: 2,9 m²
  Flate apsider: 1,2 + 1,2 m²
   

  Funksjonsegenskaper

  Hillebergs tunneldesign med heltrukne stangkanaler kun åpne i den ene enden, og sammenkoplede inner- og yttertelt, gir rask og enkel oppsetting.

  Ytterteltsvev i ultralett Kerlon 1200-vev og 9 mm stenger gjør Kaitum ekstra sterkt, men likevel svært lett.

   

  Oppsetting krever bare 4 teltplugger. For økt stabilitet finnes det ytterligere 14 festepunkter for stagliner og plugger. Svært sterke Spectra-liner er montert på alle stangkanaler på begge sider av teltet. Linene er utstyrt med doble snordragere. Stagliner med snordragere er også montert i begge ventiler på teltet.

   

  Kaitum har imponerende inneplass takket være stor bredde og full sittehøyde i hele innerteltet (ekstra høyde i midten). Tunneldesignen gir nær loddrette innervegger med vertikale gavler. Golvlengden bidrar også til at Kaitum er Hillebergs beste ultralette telt for lange personer.

   

  Doble innganger og to apsider gir utmerket tilgjengelighet, fleksibilitet og komfort. En apsis kan med fordel benyttes til utstyr og bagasje, mens den andre brukes til matlaging.

  Konstruksjonen gjør det mulig å alltid ha en inngang i le for vinden.

   

  Kaitum har ventilasjonssystem som fungerer godt uansett vær. Innerteltsmaterialet gir god luftgjennomstrømning med bibeholdt evne til å avvise kondensdråper. For god funksjon selv om teltet er nedgravd i snø, er det høyt plasserte ventiler i begge sider på teltet. Ventilene har beskyttende luker i luftgjennomtrengelig materiale, som kan reguleres fra både innsiden og utsiden. Innerteltet har myggnett som dekker hele gavlene, som også er beskyttet av justerbare luker for værbeskyttelse.

   

  Hela fronten på hver apsis kan rulles unna for fri utsikt og maksimal ventilasjon på varme sommerdager.

   

  Innerteltshøyde: 100 cm

  Flate innertelt: 2,9 m²

  Flate apsider: 1,2 + 1,2 m²

   

  Antall teltstenger/høyde: 2 stk. 260 cm, 1 stk. 305 cm

  Antall teltplugger: 18 stk.

   

  Nettovekt: 2,6 kg

  Bruttovekt: 3,0 kg

  Nettovekt vil si ytter- og innertelt samt stenger.
  Bruttovekt er teltet pakket med alt som inngår.

    

  Egenskaper for Kaitum 2:
  Beregnet på antall personer: 2 stk
  Totalvekt: 3100 g
  Vannsøyler, ytterduk: 5000 mm
  Vannsøyler, gulv: 15000 mm
  Dimensjon utvendig LxBxH: 430 x 155 x 110 cm
  Innertelt mål: 220 x 140 x 100 cm
  Mål fortelt, max (lengde x bredde x høyde): 105 x 140 x 100 cm
  Mål fortelt 2 (lengde x bredde x høyde): 105 x 140 x 100 cm
  Antall innganger: 2
  Antall fortelt: 2
  Antall teltstenger: 3 st
  Antall teltplugger: 18
  Ytterteltduk: Nylon
  Tykkelse ytterteltduk: 30 D
  Overflate ytterteltduk: Silikon
  Gulvduk: Nylon
  Tykkelse gulvduk: 70 D
  Overflate gulvduk: Polyuretan
  Innerteltduk: Nylon/Polyamid
  Tykkelse innerteltduk: 30 D
  The first Hilleberg tent was sold in 1973. The name of the tent was KEB and it was a two person ridge tent. It was probably the first tent ever produced that offered simultaneous pitching of the inner and outer tent. During all those years since then the Hilleberg company has been leading the development of high quality lightweight tents.

  Mer fra Hilleberg

  Vis alle Tunneltelt

  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

  Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
  Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
  - Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!