Kaitum 2 GT - ID: A073394

Ny!

HillebergKaitum 2 GT

Mer info

Mer om Kaitum 2 GT fra Hilleberg

Hilleberg Kaitum 2 GT er et enestående telt som gir maksimalt med brukerplass, overlegen komfort og imponerende styrke til ultralav vekt. Les mer nedenfor om Kaitum 2 GT.

Hilleberg Kaitum 2 og nye Hilleberg Kaitum 2 GT med forlenget apsis ble utviklet som et ultralett komplement til våre Keron og Keron GT-modeller, men har nå en selvskreven plass i sortimentet for sin egen skyld. Både to- og trepersoners Kaitum og deres GT-versjoner er ideelle for turer der lav vekt prioriteres foran maksimal styrke, og der ekstra komfort settes høyt, men full helårskapasitet og best mulig værbeskyttelse også er nødvendige faktorer. Kaitum og Kaitum GTs ultralette Kerlon 1200-vev og DAC Featherlite NSL 9 mm stenger bidrar til å holde vekten på et minimum samtidig som de har tilstrekkelig styrke for alle forhold. Velprøvd tunnelteltdesign med doble innganger og to apsider gir uslåelig komfort og fleksibilitet. Begge modellene er ideelle til friluftsliv der leiren flyttes hver dag. De egner seg like godt uansett lengden på turen og enten du befinner deg i beskyttet terreng eller over tregrensen. Kaitum og Kaitum GT er klare for harde forhold på snaufjellet i det mest skiftende vær, og egner seg like godt til varme forhold ettersom den fremre delen av apsidene kan rulles helt unna for maksimal luftflyt.

 

Takket være konstruksjonen med to innganger/to apsider i ultralett materiale er Kaitum/Kaitum GT ekstra romslige uten å gi avkall på styrke og lav vekt. Turgåere elsker teltenes lave vekt og komfort, mens syklister og padlere dessuten verdsetter det hendige pakkevolumet. Alt dette sammen med de utmerkede helårsegenskapene gjør Kaitum/Kaitum GT til valget for mange vintercampere og alpinister. Den store golvplassen, de loddrette innerteltgavlene og nesten vertikale sidene gjør teltene til de kanskje beste lettvektsteltene på markedet for lange brukere. Nye Kaitum GT har med den forlengede apsisen enda større plass og tiltaler derfor de eventyrerne - inkludert turgåere, vintercampere, jegere, klatrere, langtursyklister og padlere - som ønsker ekstra plass og fleksibilitet. Uten stor vektøkning tilbyr GT-versjonene både en normalstor og en forlenget apsis med to innganger, én på siden og én i fronten på motsatt side. Kaitum GT ble allerede i utviklingsstadiet en favoritt for flerdagsturer, ettersom det gir så mye mer plass til både utstyr og matlaging, trass i den lille vektøkningen.

 


Nettovekt vil si ytter- og innertelt samt stenger.
Bruttovekt er teltet pakket med alt som inngår.
Egenskaper for Kaitum 2 GT:
Beregnet på antall personer: 2 stk
Totalvekt: 3100 g
Vannsøyler, ytterduk: 5000 mm
Vannsøyler, gulv: 15 000 mm
Dimensjon utvendig LxBxH: 430 x 140 x 100 cm
Innertelt mål: 220 x 140 x 86 cm
Mål fortelt, max (lengde x bredde x høyde): 105 x 140 x 86 cm
Mål fortelt 2 (lengde x bredde x høyde): 105 x 120 x 86 cm
Antall innganger: 2
Antall fortelt: 2
Ytterteltduk: Nylon
Tykkelse ytterteltduk: 30 D
Overflate ytterteltduk: Silikon
Gulvduk: Nylon
Tykkelse gulvduk: 70 D
Overflate gulvduk: Polyuretan
Innerteltduk: Nylon
Tykkelse innerteltduk: 30 D
Det første teltet fra Hilleberg ble solgt i 1973. Navnet på teltet var KEB og det var et åstelt for to personer. Det var sannsynligvis det første teltet noensinne som gjorde mulig å reise både inner- og ytterteltet samtidig. Dette var helt nytt på 70-tallet og siden det har Hilleberg vært ledende innen utvikling og produksjon av lettvektstelt av høy kvalitet.

Mer fra Hilleberg

Vis alle Tunneltelt

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!