Keron 4 - ID: 10111

HillebergKeron 4

Mer info

Mer om Keron 4 fra Hilleberg

Keron 4 og Keron 4 GT tilbyr den optimale kombinasjonen av maksimal plass, maksimal styrke, maksimal fleksibilitet og maksimal komfort – med virkelig lav vekt.

Mer om Keron 4:

 • Solid telt beregnet for alle typer miljøer.
 • Teltet brukes med fordel på turer hvor teltets styrke er viktigere enn lavest vekt.
 • Det eksepsjonelt sterke ytterteltet er tilvirket i Kerlon 1800.
 • I kombinasjon med de 10 mm tykke teltstengene, er Keron og Keron GT to av våre absolutt kraftigste teltmodeller. Forholdet mellom modellenes rom og vekt samt styrke og vekt gir utmerkede egenskaper.
 • I kombinasjon med dobbeldørkonstruksjonen, gjør det dem til utmerkede firesesongerstelt som med fordel kan brukes i regioner ovenfor tregrensen.
 • Begge Keron-modellene passer godt på turer i snørike områder hvor været forandrer seg raskt.
 • De er enkle å sette opp og pakke sammen på turer hvor teltet skal settes opp og tas ned hver dag, men fungerer godt som et permanent basecamptelt.
 • Når Hilleberg først presenterte Keron på markedet, ble teltet umiddelbart en favoritt blant polarekspedisjoner fordi teltet er slitesterkt og stabilt, romslig inni og svært lett å håndtere.
 • Disse egenskapene har gjort at Keron og Keron GT har tatt plass som moderne klassikere blant flere typer profesjonelle friluftslivsgrupper som fjellklatrere, fjellredningsmannskap og militære spesialenheter. Begge modellene passer også utmerket for barnefamilier, turgåere og "vanlige" folk som vi ha et stabilt telt som takler svært store påkjenninger.
 • GT-modellen med sine ekstra store fortelt (forlengede innganger) er utmerket for blant annet hundeeiere og syklister . F.eks. i Keron GT 4-mannstelt har du plass til to sykler.
 • Fordelen med to fortelt er at det ene alltid er i le for vinden.
 • Du trenger bare 4 teltplugger for å sette opp teltet, men for økt stabilitet er det ytterligere 14 og 18 (GT) festepunkter.
 • Ventilasjonssystemet fungerer godt i all slags vær og innerteltet er tilvirket i et materiale som puster og som er fuktresistent.
 • Høyt plasserte ventiler i gavlveggen har myggsikkert nett som hjelper til med å øke luftgjennomstrømningen også når teltet er gravd ned i snøen.

Høyde innertelt: 110 cm

Areal innertelt: 4,4 m2

Areal fortelt: 1,6 + 1,6 m2

Teltstenger: 3 x 368 cm

Teltplugger: 18
Nettovekt: 3,9 kg
Bruttovekt: 4,6 kg

Nettovekt innbefatter innertelt, yttertelt og teltstenger.
Bruttovekt er teltet pakket med alt som følger med.
Egenskaper for Keron 4:
Vekt: 4.7 kg
Beregnet på antall personer: 4 stk
Vannsøyler, ytterduk: 5500 mm
Vannsøyler, gulv: 20000 mm
Dimensjon utvendig LxBxH: 430 x 210 x 110 cm
Innertelt mål: 220 x 210 x 110 cm
Mål fortelt, max (lengde x bredde x høyde): 105 x 210 x 105 cm
Mål fortelt 2 (lengde x bredde x høyde): 105 x 210 x 105 cm
Antall innganger: 2
Antall fortelt: 2
Antall teltstenger: 3 st
Antall teltplugger: 18
Ytterteltduk: Nylon
Tykkelse ytterteltduk: 40 D
Overflate ytterteltduk: Silikon
Gulvduk: Nylon
Tykkelse gulvduk: 100 D
Overflate gulvduk: Polyuretan
Innerteltduk: Nylon/Polyamid
Tykkelse innerteltduk: 40 D
Det første teltet fra Hilleberg ble solgt i 1973. Navnet på teltet var KEB og det var et åstelt for to personer. Det var sannsynligvis det første teltet noensinne som gjorde mulig å reise både inner- og ytterteltet samtidig. Dette var helt nytt på 70-tallet og siden det har Hilleberg vært ledende innen utvikling og produksjon av lettvektstelt av høy kvalitet.

Mer fra Hilleberg

Vis alle Tunneltelt

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!