Weekend deal - knallpriser på Gridarmor!   

Keron 4 GT - ID: 112-10311

HillebergKeron 4 GT

Mer info

Mer om Keron 4 GT fra Hilleberg

Keron 4 GT og Keron GT tilbyr den optimale kombinasjonen av maksimal plass, maksimal styrke, maksimal fleksibilitet og maksimal komfort – med virkelig lav vekt.
Hillebergs flaggskip blant tunneltelt heter Keron og Hilleberg Keron 4 GT, hvor GT-versjonen har et forlenget fortelt/oppbevaringsrom. Teltene er ekstremt kraftige og anvendbare i alle typer miljøer. Teltet brukes med fordel på turer der teltets styrke prioriteres fremfor laveste vekt. Det eksepsjonelt sterke ytterteltet er tilvirket i Kerlon 1800. I kombinasjon med de 10 mm tykke teltstengene, er Keron og Keron GT to av våre absolutt kraftigste teltmodeller. Forholdet mellom modellenes areal og vekt, samt styrke og vekt gir utmerkede egenskaper. I kombinasjon med dobbeldørskonstruksjonen gjør det dem til utmerkede firesesongerstelt som med fordel kan brukes i regioner ovenfor tregrensen. Begge Keron-modellene passer godt på turer i snørike områder hvor været forandrer seg raskt. De er designet for enkelt å kunne settes opp og tas ned hver dag,
men passer også bra for lengre tids bruk som stasjonært base camp-telt.


Da Hilleberg først presenterte Keron på markedet, ble teltet umiddelbart en favoritt blant polarekspedisjoner, fordi teltet er slitesterkt og stabilt, romslig innvendig og lett å håndtere. Disse egenskapene har gjort at Keron og Keron GT har tatt plass som moderne klassikere blant flere typer profesjonelle friluftslivsgrupper, f.eks. fjellguider, fjellredningsmannskap, skogvoktere og militære
spesialenheter. Begge modellene passer også utmerket for barnefamilier, turgåere og "vanlige" brukere som vil ha et stabilt telt som tåler svært store påkjenninger. GT-versjonen med sine ekstra store fortelt er utmerket for blant annet hundeeiere og syklister.
I Keron 4GTs forlengede fortelt, er det faktisk plass til to sykler!

 

 

Både Keron og Keron GT fungerer utmerket i alle typer terreng, uansett værforhold. Det spiller ingen rolle om du tilbringer en helg på fjellet, en måned i jungelen eller en natt i
hagen. I ditt Keron-telt føler du deg alltid hjemme.

? Hillebergs tunneldesign gjør det enkelt å sette opp Keron og Keron GT, blant annet takket være stangkanaler med bare én åpning og et sammensatt yttertelt og innertelt.

? Ytterveven i Kerlon 1800 samt 10 mm teltstenger gjør teltet eksepsjonelt stabilt.

? Det trengs bare 4 teltplugger for å sette opp teltet. Ytterligere plugg- og teltlinefester, 14 på Keron og 18 på Keron GT, gir deg et stort antall muligheter for ytterligere stabilisering av teltet. Svært sterke teltliner av Spectra-tråd er festet på to punkter på alle stangkanaler på begge sider av teltet, og linene har doble linestrekkere for å garantere optimal spenning. I tillegg har hver ventil en teltline med linestrekker.

? Både Keron og Keron GT har en vertikal teltåpning i innerteltet. Sideveggene er nesten helt loddrette, hvilket gjør innsiden svært romslig med full sittehøyde i nesten hele teltet.

? To innganger og to oppbevaringsrom gjør teltet ekstremt praktisk, fleksibelt og komfortabelt. Det ene oppbevaringsrommet kan brukes til oppbevaring av oppakningen, mens den andre kan brukes til matlaging eller organisering av utstyret.

? Én inngang er alltid i le for vinden.

? GT-versjonens forlengede oppbevaringsrom har en knottsikker dør i myggnetting (som kan tas helt av) og kan åpnes både fra siden, ovenifra og nedenifra.

? Ventilasjonssystemet til Keron og Keron GT fungerer bra uansett værforhold. Innerteltet er tilvirket i et materiale som både puster og står imot fukt. I begge kortendene er det store ventiler plassert høyt oppe for å øke luftgjennomstrømningen – også når teltet er nedgravd i dypsnø. Ventilene har ugjennomsiktig mesh, innstillingsbare, snøsikre luker som kan justeres fra innsiden. Dessuten har inngangene i innerteltet heldekkende myggnett som kan stenges med like store luker av innerteltsvev.

 

Teltstenger, lengde: 4 x 368 cm
Teltplugger: 22
Høyde innertelt: 110 cm
Areal innertelt: 4,4 m²
Areal oppbevaringsrom: 3,4 + 1,6 m²
Nettovekt: 4,6 kg
Bruttovekt: 5,5 kg

Nettovekt innbefatter innertelt, yttertelt og teltstenger.
Bruttovekt er teltet pakket med alt som følger med.

Egenskaper for Keron 4 GT:
Vekt: 5.5 kg
Beregnet på antall personer: 4 stk
Vannsøyler, ytterduk: 5500 mm
Vannsøyler, gulv: 20000 mm
Dimensjon utvendig LxBxH: 505 x 225 x 120 cm
Innertelt mål: 220 x 210 x 110 cm
Mål fortelt, max (lengde x bredde x høyde): 183 x 210 x 110 cm
Mål fortelt 2 (lengde x bredde x høyde): 105 x 210 x 110 cm
Antall innganger: 2
Antall fortelt: 2
Antall teltstenger: 4 st
Antall teltplugger: 22
Ytterteltduk: Nylon
Tykkelse ytterteltduk: 40 D
Overflate ytterteltduk: Silikon
Gulvduk: Nylon
Tykkelse gulvduk: 100 D
Overflate gulvduk: Polyuretan
Innerteltduk: Nylon/Polyamid
Tykkelse innerteltduk: 40 D
Det første teltet fra Hilleberg ble solgt i 1973. Navnet på teltet var KEB og det var et åstelt for to personer. Det var sannsynligvis det første teltet noensinne som gjorde mulig å reise både inner- og ytterteltet samtidig. Dette var helt nytt på 70-tallet og siden det har Hilleberg vært ledende innen utvikling og produksjon av lettvektstelt av høy kvalitet.

Mer fra Hilleberg

Vis alle Tunneltelt

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!