Nallo 2 - ID: 13411

HillebergNallo 2

Mer info

Mer om Nallo 2 fra Hilleberg

Nallo 2 er et ultralett allroundtelt for alle sesonger. Nallo og Nallo GT med forlenget inngangsparti, er de ultralette versjonene av teltene Nammatj og Nammatj GT.

Mer om Nallo 2:

  • Hillebergs tunneltelt Nallo 2 kommer aller best til sin rett i situasjoner der både ultralett design og påliteligheten hos et firesesongerstelt er nødvendig. Fungerer godt både over og under tregrensen.
  • Teltet har plass til 2 personer.
  • Det er enkelt å sette opp og ta ned, og er derfor perfekt for kortere turer og eller hvis teltet skal tas ned og settes opp igjen hver dag og det er viktig at teltet er lett.
  • Ettersom Nallo er tilvirket i ultralett Kerlon 1200-vev og har 9 mm tykke teltstenger, er det ikke like sterkt som sin tyngre storebror Nammatj
  • Nallo og Nallo GT er populære modeller for brukere som stiller høye krav til lav vekt og allroundfunksjon. De brukes blant annet av naturfotografer, profesjonelle klatrere, jegere og andre som ofte har stor oppakning og som går langt. Globetrottere og andre som vil slippe å bære tungt, men like vel være sikre på å ha en deilig bolig å sette opp ved dagens slutt, setter pris på det romslige og lette Nallo
  • Nallo GT med sitt ekstra lange inngangsparti er også et svært populært lettvektsalternativ blant annet hos familier med småbarn og de som har med hund.

Nallo og Nallo GTs mest fremtredende egenskap er den lave vekten.

Til tross for at de er så lette, er de sterke nok til å kunne brukes hele året i alle typer klima.

Tunneldesignen gjør teltoppsettet enkelt, blant annet takket være stangkanaler med bare én åpning og sammensatt inner- og yttertelt.

Det trengs bare fire teltplugger for å sette opp teltet, men ytterligere 11 festepunkter på Nallo (og 16 på Nallo GT) gir deg et uendelig antall muligheter for ytterligere å stabilisere teltet.

Tunneldesignen gjør sideveggene nesten helt loddrette, og inngangen i innerteltet er vertikal, hvilket gjør teltet romslig med høyest takhøyde der man trenger det mest: Nærmest teltåpningen.

Det forlengede inngangspartiet gir godt med plass til utstyr og oppakning.

Nallo GTs utvidede inngangsparti har en åpning på hver side, slik at du alltid kan bruke den teltåpningen som ligger i le.

Ventilasjonssystemet fungerer utmerket i all slags vær. Innerteltet er tilvirket i et materiale som både puster og står imot fukt. Den store ventilen i hovedenden er plassert høyt oppe for å øke luftgjennomstrømningen også når teltet er nedgravd i snøen, og har regulerbart, snøsikkert panel som kan justeres fra innsiden.

 

Produktinfo for Nallo 2:

Høyde innertelt: 100 cm

Areal innertelt: 2,8 m2

Areal fortelt (utvidet inngangsparti): 1,3 m2

Nettovekt (bare telt og teltstenger): 1,9 kg

Bruttovekt (komplett med alt tilbehør): 2,2 kg

Teltstenger: 1 x 260 cm, 1 x 305 cm

Teltplugger: 16

Egenskaper for Nallo 2:
Beregnet på antall personer: 2 stk
Totalvekt: 2400 g
Vannsøyler, ytterduk: 5000 mm
Vannsøyler, gulv: 15000 mm
Dimensjon utvendig LxBxH: 345 x 150 x 110 cm
Innertelt mål: 220 x 130 x 100 cm
Mål fortelt, max (lengde x bredde x høyde): 115 x 130 x 100 cm
Antall innganger: 1
Antall fortelt: 1
Antall teltstenger: 2 st
Antall teltplugger: 16
Ytterteltduk: Nylon
Tykkelse ytterteltduk: 30 D
Overflate ytterteltduk: Silikon
Gulvduk: Nylon
Tykkelse gulvduk: 70 D
Overflate gulvduk: Polyuretan
Innerteltduk: Nylon/Polyamid
Tykkelse innerteltduk: 30 D
Det første teltet fra Hilleberg ble solgt i 1973. Navnet på teltet var KEB og det var et åstelt for to personer. Det var sannsynligvis det første teltet noensinne som gjorde mulig å reise både inner- og ytterteltet samtidig. Dette var helt nytt på 70-tallet og siden det har Hilleberg vært ledende innen utvikling og produksjon av lettvektstelt av høy kvalitet.

Mer fra Hilleberg

Vis alle Tunneltelt

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!