HillebergNallo 2

  Nallo 2 - ID: 13411

  Mer info

  Mer om Nallo 2 fra Hilleberg

  Nallo 2 er et ultralett allroundtelt for alle sesonger. Nallo og Nallo GT med forlenget inngangsparti, er de ultralette versjonene av teltene Nammatj og Nammatj GT.

  Mer om Nallo 2:

  • Hillebergs tunneltelt Nallo 2 kommer aller best til sin rett i situasjoner der både ultralett design og påliteligheten hos et firesesongerstelt er nødvendig. Fungerer godt både over og under tregrensen.
  • Teltet har plass til 2 personer.
  • Det er enkelt å sette opp og ta ned, og er derfor perfekt for kortere turer og eller hvis teltet skal tas ned og settes opp igjen hver dag og det er viktig at teltet er lett.
  • Ettersom Nallo er tilvirket i ultralett Kerlon 1200-vev og har 9 mm tykke teltstenger, er det ikke like sterkt som sin tyngre storebror Nammatj
  • Nallo og Nallo GT er populære modeller for brukere som stiller høye krav til lav vekt og allroundfunksjon. De brukes blant annet av naturfotografer, profesjonelle klatrere, jegere og andre som ofte har stor oppakning og som går langt. Globetrottere og andre som vil slippe å bære tungt, men like vel være sikre på å ha en deilig bolig å sette opp ved dagens slutt, setter pris på det romslige og lette Nallo
  • Nallo GT med sitt ekstra lange inngangsparti er også et svært populært lettvektsalternativ blant annet hos familier med småbarn og de som har med hund.

  Nallo og Nallo GTs mest fremtredende egenskap er den lave vekten.

  Til tross for at de er så lette, er de sterke nok til å kunne brukes hele året i alle typer klima.

  Tunneldesignen gjør teltoppsettet enkelt, blant annet takket være stangkanaler med bare én åpning og sammensatt inner- og yttertelt.

  Det trengs bare fire teltplugger for å sette opp teltet, men ytterligere 11 festepunkter på Nallo (og 16 på Nallo GT) gir deg et uendelig antall muligheter for ytterligere å stabilisere teltet.

  Tunneldesignen gjør sideveggene nesten helt loddrette, og inngangen i innerteltet er vertikal, hvilket gjør teltet romslig med høyest takhøyde der man trenger det mest: Nærmest teltåpningen.

  Det forlengede inngangspartiet gir godt med plass til utstyr og oppakning.

  Nallo GTs utvidede inngangsparti har en åpning på hver side, slik at du alltid kan bruke den teltåpningen som ligger i le.

  Ventilasjonssystemet fungerer utmerket i all slags vær. Innerteltet er tilvirket i et materiale som både puster og står imot fukt. Den store ventilen i hovedenden er plassert høyt oppe for å øke luftgjennomstrømningen også når teltet er nedgravd i snøen, og har regulerbart, snøsikkert panel som kan justeres fra innsiden.

   

  Produktinfo for Nallo 2:

  Høyde innertelt: 100 cm

  Areal innertelt: 2,8 m2

  Areal fortelt (utvidet inngangsparti): 1,3 m2

  Nettovekt (bare telt og teltstenger): 1,9 kg

  Bruttovekt (komplett med alt tilbehør): 2,2 kg

  Teltstenger: 1 x 260 cm, 1 x 305 cm

  Teltplugger: 16

  Egenskaper for Nallo 2:
  Vekt: 2.4 kg
  Beregnet på antall personer: 2 stk
  Vannsøyler, ytterduk: 5000 mm
  Vannsøyler, gulv: 15000 mm
  Dimensjon utvendig LxBxH: 345 x 150 x 110 cm
  Innertelt mål: 220 x 130 x 100 cm
  Mål fortelt, max (lengde x bredde x høyde): 115 x 130 x 100 cm
  Antall innganger: 1
  Antall fortelt: 1
  Antall teltstenger: 2 st
  Antall teltplugger: 16
  Ytterteltduk: Nylon
  Tykkelse ytterteltduk: 30 D
  Overflate ytterteltduk: Silikon
  Gulvduk: Nylon
  Tykkelse gulvduk: 70 D
  Overflate gulvduk: Polyuretan
  Innerteltduk: Nylon/Polyamid
  Tykkelse innerteltduk: 30 D
  The first Hilleberg tent was sold in 1973. The name of the tent was KEB and it was a two person ridge tent. It was probably the first tent ever produced that offered simultaneous pitching of the inner and outer tent. During all those years since then the Hilleberg company has been leading the development of high quality lightweight tents.

  Mer fra Hilleberg

  Vis alle Tunneltelt

  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

  Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
  Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
  - Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!