HillebergNallo 3

  Nallo 3 - ID: 13611

  Mer info

  Mer om Nallo 3 fra Hilleberg

  Hilleberg Nallo 3 er et ultralett allroundtelt for hele året. I grunnen er Hilleberg Nallo 3, og Nallo GT med forlenget apsis, ultralette versjoner av Nammatj og Nammatj GT. De kommer aller best til sin rett i situasjoner der både ultralett design og pålitligheten i et helårstelt kan trenges. Begge teltene er tunnelmodeller. De er enkle å slå opp og ta ned, noe som gjør dem ideelle på turer med bevegelig leir. Nallos lave vekt er en stor fordel på turer lav vekt på teltet prioriteres høyere enn ekstra kraftig teltkonstruksjon. Teltet fungerer utmerket til bruk både over og under tregrensen alle tider av året. Ettersom Nallo er laget i ultralett Kerlon 1200-vev og har 9 mm teltstenger, er det ikke fullt så sterkt som det tyngre forbildet Nammatj. Merk at Kerlon 1200, med sin rivestyrke på 12 kilo, likevel er klart mye sterkere enn mange andre teltvever på markedet, også visse såkalte ekspedisjonsklassifiserte vever. Nallo gir fullgod beskyttelse selv i hardt

  vær.

   

  Nallo og Nallo GT er populære modeller blant brukere som stiller høye krav både til lav vekt og allroundfunksjon. Modellene er ultralette og fungerer like godt hele året. De brukes av blant andre naturfotografer, profesjonelle klatrere, jegere og andre som ofte bærer store mengder utstyr over lange strekninger. Jorden-rundt-reisende, solovandrere og andre som vil slippe å bære tungt, men likevel være sikre på å ha et romslig krypinn å slå opp når dagen er slutt, setter pris på det romslige og lette Nallo. Nallo GT med sin ekstra lange apsis er også et svært ettertraktet lettvektsalternativ blant annet hos familier med småbarn og de som går tur eller på ski med hund.

   

  Hvorfor velge Nallo og Nallo GT?

  Nallo og Nallo GTs mest framtredende egenskap er den lave vekten. Trass i at de er så lette, er de sterke nok til å brukes når som helst på året i alle typer klima.

   

  Vår tunnelteltdesign gjør teltreisingen enkel blant annet takket være stangkanaler med kun én åpning og sammensatt inner- og yttertelt.

   

  Ytterveven i Kerlon 1200 og 9 mm teltstenger gjør Nallo til et stabilt og samtidig ultralett telt.

   

  Bara fire teltplugger trengs for å slå opp teltet. Men ytterligere 11 festepunkter på Nallo respektive 16 på Nallo GT gir deg et stort antall muligheter til å stabilisere teltet ytterligere. Svært sterke teltsnorer av Spectratråd er festet på to punkter på alle stangkanaler på begge sider av teltet, og snorene har doble snordragere for å sikre optimal spenning. I tillegg har ventilen på Nallo GT

  en teltsnor med snordrager.

   

  Tunneldesignen gjør sideveggene nesten helt loddrette, og inngangen i innerteltet er vertikal, noe som gjør teltet romslig med størst takhøyde der du mest trenger det, nærmest teltåpningen.

   

  En apsis gir god tilgang og god oppbevaringsplass, og dette sammen med vår letteste ytterteltsvev Kerlon 1200 og 9 mm stenger gir et svært lett helårstelt.

   

  Nallo GTs forlengede apsis har en åpning på hver side slik at du alltid kan bruke den teltåpning som ligger i le.

  Fronten på GT-modellenes apsis kan rulles helt unna, noe som gir en åpning tvers over hele bredden på teltet og dyp nok til å beskytte innerteltet mot alt utenom de aller verste stormene.

   

  Nallo og Nallo GTs ventilasjonssystem fungerer bra uansett vær. Innerteltet er laget i et materiale som både puster og motstår væte. Den store ventilen i hodeenden er plassert høyt opp for å lette luftgjennomstrømningen også når teltet er nedgravd i snø, og har regulerbart, snøsikkert panel som kan justeres inne fra apsisen. I fotenden kan ytterteltet nederst rulles opp og spennes ut, og en stengbar myggnettsluke i innerteltet gir ytterligere ventilasjonsmuligheter.

   

  Spesifikasjoner Nallo 3:

  Innerteltshøyde: 105 cm

  Flate innertelt: 3,4 m²

  Flate apsis: 1,4 m²

   

  Nettovekt: 2,2 kg

  Bruttovekt: 2,6 kg

   

  (Nettovekt vil si vekt på bare telt og stenger, bruttovekt er teltet komplett med alt tilbehør.)

   

  Antall teltstenger/høyde: 2 stk. 285/328 cm

  Antall teltplugger: 16 stk.

  Egenskaper for Nallo 3:
  Vekt: 2.6 kg
  Beregnet på antall personer: 3 stk
  Vannsøyler, ytterduk: 5000 mm
  Vannsøyler, gulv: 15000 mm
  Dimensjon utvendig LxBxH: 345 x 175 x 120 cm
  Innertelt mål: 220 x 160 x 105 cm
  Mål fortelt, max (lengde x bredde x høyde): 115 x 160 x 105 cm
  Antall innganger: 1
  Antall fortelt: 1
  Antall teltstenger: 2 st
  Antall teltplugger: 16
  Ytterteltduk: Nylon
  Tykkelse ytterteltduk: 30 D
  Overflate ytterteltduk: Silikon
  Gulvduk: Nylon
  Tykkelse gulvduk: 70 D
  Overflate gulvduk: Polyuretan
  Innerteltduk: Nylon/Polyamid
  Tykkelse innerteltduk: 30 D
  The first Hilleberg tent was sold in 1973. The name of the tent was KEB and it was a two person ridge tent. It was probably the first tent ever produced that offered simultaneous pitching of the inner and outer tent. During all those years since then the Hilleberg company has been leading the development of high quality lightweight tents.

  Mer fra Hilleberg

  Vis alle Tunneltelt

  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

  Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
  Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
  - Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!