Nallo 3 Innertält Mesh - ID: 13633M

HillebergNallo 3 Innertält Mesh

Mer info

Mer om Nallo 3 Innertält Mesh fra Hilleberg

Hilleberg Nallo 3 innertelt i mesh kan brukes alene i varme og tørre omgivelser, sammen med tarp eller som innertelt sammen med tilsvarende modells yttertelt.

Hilleberg Nallo 3 innertelt i mesh kan være svært fordelaktig i varmt og tørt klima og gir maksimal ventilasjon uten at du blir plaget av insekter. Spenn opp en tarp over og du har regn- eller solbeskyttelse. Og i varme strøk kan jo det være en fordel. OBS! Vær oppmerksom på at det ikke følger med noen stenger eller plugger!

  • Høyde: 105 cm
  • Areal: 3,4 kvm
  • Stenger som behøves: 1 x 328 + 1 x 285 cm
  • Teltplugger som behøves: 6
Egenskaper for Nallo 3 Innertält Mesh:
Totalvekt: 890 g
Det første teltet fra Hilleberg ble solgt i 1973. Navnet på teltet var KEB og det var et åstelt for to personer. Det var sannsynligvis det første teltet noensinne som gjorde mulig å reise både inner- og ytterteltet samtidig. Dette var helt nytt på 70-tallet og siden det har Hilleberg vært ledende innen utvikling og produksjon av lettvektstelt av høy kvalitet.

Mer fra Hilleberg

Vis alle Telttilbehør

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!