HillebergNammatj 3

  Nammatj 3 - ID: 12511

  Mer info

  Mer om Nammatj 3 fra Hilleberg

  Nammatj 3 er det beste teltet for enhver type friluftsliv hvor lav vekt er like viktig som styrke, pålitelighet og størrelse.


  Nammatj og modellen med det forlengede oppbevaringsrommet, Nammatj GT, er uten tvil Hillebergs mest allsidige telt. Takket være yttervev i Hillebergs Kerlon 1800 og 10 mm teltstenger, er de like vindstabile som våre Keron-modeller. Til forskjell fra Keron, har Nammatj-modellene bare én inngang og ett oppbevaringsrom og er derfor betydelig lettere. De passer svært godt for turer både over og under tregrensen. Hardt vintervær er ikke noe problem for Nammatj, som takket være sin lave vekt også fungerer bra på turer i mer varierende værforhold. Nammatj og Nammatj GT har like stor gulvflate som forgjengeren Keron. Derimot har de mindre yttermål og kan settes opp der det er litt begrenset med plass, f.eks. på smale klippehyller. Begge modellene er designet for enkelt å kunne settes opp og tas ned hver dag, men passer også bra for lengre tids bruk som stasjonært base camp-telt.


  Takket være den lave vekten og yttermålet, har Nammatj og Nammatj GT blitt svært populære blant profesjonelle eventyrere. Teltet brukes og verdsettes av blant annet polarekspedisjoner som vil redusere vekten, alpinister og klatrere som ofte befinner seg i høy høyde, profesjonelle guider og
  militære spesialstyrker.
  Modellenes lave vekt i forhold til den solide designen, er også verdsatt av mer "hverdagslige" eventyrere som sykler, går på ski, går på beina eller padler, og som ønsker et sterkt og samtidig svært lett telt.

   

  Nammatj og Nammatj GT fungerer problemfritt i alle høyder og passer like bra på en grønlandsekspedisjon som på en hyggelig helgeutflukt nær hjemmet ditt. Teltet er svært robust og samtidig enkelt å sette opp og raskt å ta ned
  når man bestemmer seg for å gå videre. Teltets styrke i kombinasjon med vekten gjør det til et suverent og svært lett telt.

  ? Hillebergs tunneldesign gjør det enkelt å sette opp teltet, blant annet takket være stangkanaler med bare én åpning og et sammensatt yttertelt og innertelt.

  ? Ytterveven i Kerlon 1800 samt 10 mm teltstenger gjør teltet eksepsjonelt stabilt.

  ? Det trengs bare 4 teltplugger for å sette opp teltet. Ytterligere plugg- og teltlinefester, 14 på Nammatj og 18 på Nammatj GT gir deg et stort antall muligheter for ytterligere stabilisering av teltet. Svært sterke teltliner av Spectra-tråd er festet på to punkter på alle stangkanaler på begge sider av teltet, og linene har doble linestrekkere for å garantere optimal spenning. I tillegg har hver ventil en teltline med linestrekker.

  ? Både Nammatj og Nammatj GT har en vertikal teltåpning i innerteltet. Sideveggene er nesten helt loddrette, hvilket gjør innsiden svært romslig med full sittehøyde i nesten hele teltet.

  ? Én inngang gir et stort oppbevaringsrom samtidig som teltets totalvekt holdes nede.

  ? GT-versjonens forlengede oppbevaringsrom har en knottsikker dør i myggnetting (som kan tas helt av) og kan åpnes både fra siden, ovenifra og nedenifra.

  ? Ventilasjonssystemet til Nammatj og Nammatj GT fungerer bra uansett værforhold. Innerteltet er tilvirket i et materiale som både puster og står imot fukt. I begge kortendene er det store ventiler plassert høyt oppe for å øke luftgjennomstrømningen – også når teltet er nedgravd i dypsnø. Ventilene har ugjennomsiktig mesh, innstillingsbare, snøsikre luker som kan justeres fra innsiden. Dessuten har inngangene i innerteltet heldekkende myggnett som kan stenges med like store luker av innerteltsvev.

  Teltstenger, lengde: 2 x 328 cm
  Teltplugger: 18
  Nettovekt: 2,6 kg
  Bruttovekt: 3,3 kg
  Høyde innertelt: 105 cm
  Areal innertelt: 3,5 m²
  Areal oppbevaringsrom: 1,3 m²


  Nettovekt innbefatter innertelt, yttertelt og teltstenger.
  Bruttovekt er teltet pakket med alt som følger med.

   

  Egenskaper for Nammatj 3:
  Vekt: 4 kg
  Beregnet på antall personer: 3 stk
  Vannsøyler, ytterduk: 5500 mm
  Vannsøyler, gulv: 20000 mm
  Dimensjon utvendig LxBxH: 330 x 175 x 115 cm
  Innertelt mål: 220 x 160 x 105 cm
  Mål fortelt, max (lengde x bredde x høyde): 105 x 160 x 105 cm
  Antall innganger: 1
  Antall fortelt: 1
  Antall teltstenger: 2 st
  Antall teltplugger: 18
  Ytterteltduk: Nylon
  Tykkelse ytterteltduk: 40 D
  Overflate ytterteltduk: Silikon
  Gulvduk: Nylon
  Tykkelse gulvduk: 100 D
  Overflate gulvduk: Polyuretan
  Innerteltduk: Nylon/Polyamid
  Tykkelse innerteltduk: 40 D
  The first Hilleberg tent was sold in 1973. The name of the tent was KEB and it was a two person ridge tent. It was probably the first tent ever produced that offered simultaneous pitching of the inner and outer tent. During all those years since then the Hilleberg company has been leading the development of high quality lightweight tents.

  Mer fra Hilleberg

  Vis alle Tunneltelt

  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

  Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
  Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
  - Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!