HillebergRajd

  Rajd - ID: 15211

  Mer info

  Mer om Rajd fra Hilleberg

  Rajd er et shelter som kombinerer tarp og telt til et enkelt, allsidig og ultralett telt.

  Rajd er utrolig lett, bemerkelsesverdig romslig og allsidig og derfor et uovertruffent, mer beskyttende alternativ til en tarp, på superlette turer på våren eller om sommeren og høsten

  Rajd veier omtrent like mye som en tarp, men gir bedre beskyttelse på grunn av vegger og helt isydd gulv

  Rajd kan sette sopp ved hjelp av grener og gåstaver, vanlige teltstenger (selges som tilbehør) eller teltliner, som gir svært høy fleksibilitet

  Doble innganger gjør at én av teltåpningene alltid kan plasseres i le for vinden

  God ventilasjon takket være knottsikkert myggnett i overkant på begge teltåpningene.

   

  Mer om Rajd fra Hilleberg:

   

  •  Rajd er perfekt for den som foretrekker tarpens fjærlette vekt, men som ikke ønsker å avstå fra bekvemmeligheter som vegger og gulv.
  • Den sjenerøse gulvflaten på 2,4 m2 gir godt med plass for to, men hvis du er alene blir det jo rene luksussuiten sammenlignet med den som er vant med den lett klaustrofobiske følelsen man får i mange énmannsshelter.
  • Tilvirket i Kerlon 1200, det samme og sterke materialet som brukes i andre ultralette tarp og telt. Designen er inspirert av det første Hillebergteltet (Keb).
  • Et utmerket valg når ultralav vekt er høyeste prioritet. Vær oppmerksom på at Rajd ikke er et telt og altså ikke kan tilby samme bekvemmelighet og styrke som et telt, spesielt ikke ved dårlige værforhold.
  • Rajd fungerer bra også som reserverom ved sommerhuset eller på eventyrlige reiser.
  • Takket være konstruksjonen med et isydd gulv, oppfyller Rajd kravene som mange konkurransearrangører stiller og fungerer derfor utmerket til ultramaraton- og multisportkonkurranser.
  • Rajd er vanntett og veldig sterkt, men det er et shelter, ikke et telt, og det er bare en duk som skiller deg fra utsiden. Fordi gulvet er tilvirket i samme ultralette materiale som veggene, bør du være nøye og forsiktig når du velger teltplass. Unngå et steinete og skarpt underlag.
  • Myggnettet øverst i teltåpningene slipper ut kondens fra teltet.


  Maks. høyde: 115 cm

  Areal: 2,4 m2

  Vekt: 950 g

  Teltplugger: 10 V-plugger

  Egenskaper for Rajd:
  Vekt: 1.1 kg
  Vannsøyler, ytterduk: 3000 mm
  Dimensjon utvendig LxBxH: 255 x 120 x 115 cm
  Ytterteltduk: Nylon
  Tykkelse ytterteltduk: 30 D
  Overflate ytterteltduk: Silikon
  The first Hilleberg tent was sold in 1973. The name of the tent was KEB and it was a two person ridge tent. It was probably the first tent ever produced that offered simultaneous pitching of the inner and outer tent. During all those years since then the Hilleberg company has been leading the development of high quality lightweight tents.

  Mer fra Hilleberg

  Vis alle Tarp

  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

  Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
  Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
  - Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!