Rajd - ID: 15211

HillebergRajd

Mer info

Mer om Rajd fra Hilleberg

Rajd er et shelter som kombinerer tarp og telt til et enkelt, allsidig og ultralett telt.

Rajd er utrolig lett, bemerkelsesverdig romslig og allsidig og derfor et uovertruffent, mer beskyttende alternativ til en tarp, på superlette turer på våren eller om sommeren og høsten

Rajd veier omtrent like mye som en tarp, men gir bedre beskyttelse på grunn av vegger og helt isydd gulv

Rajd kan sette sopp ved hjelp av grener og gåstaver, vanlige teltstenger (selges som tilbehør) eller teltliner, som gir svært høy fleksibilitet

Doble innganger gjør at én av teltåpningene alltid kan plasseres i le for vinden

God ventilasjon takket være knottsikkert myggnett i overkant på begge teltåpningene.

 

Mer om Rajd fra Hilleberg:

 

  •  Rajd er perfekt for den som foretrekker tarpens fjærlette vekt, men som ikke ønsker å avstå fra bekvemmeligheter som vegger og gulv.
  • Den sjenerøse gulvflaten på 2,4 m2 gir godt med plass for to, men hvis du er alene blir det jo rene luksussuiten sammenlignet med den som er vant med den lett klaustrofobiske følelsen man får i mange énmannsshelter.
  • Tilvirket i Kerlon 1200, det samme og sterke materialet som brukes i andre ultralette tarp og telt. Designen er inspirert av det første Hillebergteltet (Keb).
  • Et utmerket valg når ultralav vekt er høyeste prioritet. Vær oppmerksom på at Rajd ikke er et telt og altså ikke kan tilby samme bekvemmelighet og styrke som et telt, spesielt ikke ved dårlige værforhold.
  • Rajd fungerer bra også som reserverom ved sommerhuset eller på eventyrlige reiser.
  • Takket være konstruksjonen med et isydd gulv, oppfyller Rajd kravene som mange konkurransearrangører stiller og fungerer derfor utmerket til ultramaraton- og multisportkonkurranser.
  • Rajd er vanntett og veldig sterkt, men det er et shelter, ikke et telt, og det er bare en duk som skiller deg fra utsiden. Fordi gulvet er tilvirket i samme ultralette materiale som veggene, bør du være nøye og forsiktig når du velger teltplass. Unngå et steinete og skarpt underlag.
  • Myggnettet øverst i teltåpningene slipper ut kondens fra teltet.


Maks. høyde: 115 cm

Areal: 2,4 m2

Vekt: 950 g

Teltplugger: 10 V-plugger

Egenskaper for Rajd:
Vekt: 1.1 kg
Vannsøyler, ytterduk: 3000 mm
Dimensjon utvendig LxBxH: 255 x 120 x 115 cm
Ytterteltduk: Nylon
Tykkelse ytterteltduk: 30 D
Overflate ytterteltduk: Silikon
Det første teltet fra Hilleberg ble solgt i 1973. Navnet på teltet var KEB og det var et åstelt for to personer. Det var sannsynligvis det første teltet noensinne som gjorde mulig å reise både inner- og ytterteltet samtidig. Dette var helt nytt på 70-tallet og siden det har Hilleberg vært ledende innen utvikling og produksjon av lettvektstelt av høy kvalitet.

Mer fra Hilleberg

Vis alle Tarp

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!