Tältlina 2 mm - ID: 35170

HillebergTältlina 2 mm

Mer info

Mer om Tältlina 2 mm fra Hilleberg

Ekstra prima teltsnor! Hillebergs Tältlina 2 mm måler 25 meter og er sterkt som bare det. Hillbergs Tältlina 2 mm er den kjente og kjære rød/hvite teltsnoren fra jemtlenningene. Supersterkt Vectragarn med polyester slik at du slipper en innhengning i et svakt materiale som kan komme til å ryke. Snoren har nesten ingen elastisitet, minimal vannabsorpsjon, en myk overflate som gjør den lett å handtere, høy UV-resistens og en bruddstyrke på 60 kg. Se det!
25 meter langt. 2 mm tjukk og veier 53 gram.
Det første teltet fra Hilleberg ble solgt i 1973. Navnet på teltet var KEB og det var et åstelt for to personer. Det var sannsynligvis det første teltet noensinne som gjorde mulig å reise både inner- og ytterteltet samtidig. Dette var helt nytt på 70-tallet og siden det har Hilleberg vært ledende innen utvikling og produksjon av lettvektstelt av høy kvalitet.

Mer fra Hilleberg

Vis alle Telttilbehør

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!