Tarp 10 UL - ID: 21961

HillebergTarp 10 UL

Mer info

Mer om Tarp 10 UL fra Hilleberg

Hilleberg Tarp 10 UL er en ultralett Tarp som gir deg beskyttelse mot værets makter uten at du må stenge deg inne.
Det er faktisk mange som foretrekker å ofte overnatte utendørs i en Tarp nettopp fordi de vil kjenne at de virkelig sover ute. Hvor mye “utendørs” du velger å være, er helt opp til deg ettersom valgmulighetene er mange i en Tarp. Egentlig er det bare fantasien og tilgangen på materialer som setter grenser. Kombiner din Tarp med Hillebergs Bivanorak, så har du en svært velfungerende beskyttelse mot vær og vind med svært lav vekt.

 

En Tarp kan også gi ditt vanlige telt en ytterligere funksjon. Sett opp en Tarp over teltåpningen, så får du en herlig luftig og regnbeskyttende baldakin, eller slå opp en tarp for å lage mat et stykke borte fra teltet, perfekt dersom du i bjørnerike områder vil slippe besøk i soveposen av en sulten bamse.

 

Hillebergs Tarp finnes i to størrelser: Tarp 10 og 20 (der tallet står for flaten i m2). Begge modellene finnes i både ultralett og mer kraftig XP- variant der den lette modellen er laget i Kerlon 1200 og den sterke i Kerlon SP. Begge to er solide, silikonbelagte lettvektsvever, Kerlon 1200 er nylon og Kerlon SP er polyester. På alle modeller er det flere ringer og lange stagliner med snordragere. Dessuten er pakkeposen integrert
i selve Tarpen, noe som letter opp- og nedpakking og eliminerer risikoen for at man mister pakkeposen.

  • Beskyttelse mot vær og vind med svært lav vekt.
  • Kan brukes som baldakin til teltet
  • Laget i det solide materialet "Kerlon"
  • Pakkepose integrert i selve Tarpen.
  • OBS! Tarpstenger medfølger ikke!

Tarp 10 UL Spesifikasjoner:

  • Mål: 3,5 x 3,0 m/11,5 x 10 ft
  • Flate: 10 m2
  • Vekt: 700 g

 

Egenskaper for Tarp 10 UL:
Dimensjon utvendig LxB: 350 x 290 cm
Totalvekt: 750 g
Vannsøyler, ytterduk: 5000 mm
Ytterteltduk: Nylon
Tykkelse ytterteltduk: 30 D
Overflate ytterteltduk: Silikon
Det første teltet fra Hilleberg ble solgt i 1973. Navnet på teltet var KEB og det var et åstelt for to personer. Det var sannsynligvis det første teltet noensinne som gjorde mulig å reise både inner- og ytterteltet samtidig. Dette var helt nytt på 70-tallet og siden det har Hilleberg vært ledende innen utvikling og produksjon av lettvektstelt av høy kvalitet. I mer enn 45 år har Hilleberg the Tentmaker spesialisert seg på å gjøre én ting og å gjøre det bra, nemlig å lage telt og tarper av aller høyeste kvalitet. Hillebergs telt ble unnfanget og utviklet i Nord-Sverige og tilbyr den ideelle balansen mellom lav vekt, ekstraordinær styrke og en bemerkelsesverdig komfort.

Mer fra Hilleberg

Vis alle Tarp

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!