Tarp 20 UL - ID: 11222061

HillebergTarp 20 UL

Mer info

Mer om Tarp 20 UL fra Hilleberg

Hilleberg Tarp 20 UL yter god beskyttelse mot vind og vær, uten at du trenger å lukke deg inne.

Det er mange som foretrekker å bruke en Tarp når de sover utendørs, fordi den nettopp gir en følelse av å være utendørs. Akkurat hvor "utendørs" du selv har lyst til å være er helt opp til deg, ettersom Taroen gir deg mange valgmuligheter på det punktet. Faktisk, så er det kun din egen fantasi og adgang til mateialer som setter grensen. Bruk din Tarp sammen med Hillebergs Bivanorak, og du har en velfungerende og lett beskyttelse mot regn, vind osv.

 

Du kan også benytte Tarpen sammen med ditt alminnelige telt og oppnå en rekke fordeler. Slå Tarpen opp over teltåpningen, og vips, så har du er herlig luftig baldakin som beskytter i regnvær. Du kan også slå den opp et stykke bort fra teltet og bruke den til å lage mat under, hvilket kan være en god idé hvis det er bjørn i området og du ikke ønsker å bli overfalt i søvne av en sulten bamse.

 

Hillebergs Tarp fås i to størrelser: Tarp 10 og 20 (tallene angir deres respektive størrelser i m2). Begge modellene fås i både en ultra lett og en mer kraftig XP utgave, hvor den lette er laget av Kerlon 1200 og den sterke i Kerlon SP. Begge er slitesterke, silikonbelagte lettvektsmaterialer. Kerlon 1200 er nylon og Kerlon SP er polyester. Samtlige modeller er forsynet med ringer og lange barduner med bardunstrammere. Utover det er pakkeposen integrert i selve Tarpen, hvilket gjør opp- og nedpakkningen både lettere og sikrer at pakkepisen aldrig forsvinner.

 

  • Lettvektsbeskyttelse mot regn, vind osv.
  • Kan brukes som baldakin til teltet ditt
  • Laget av slitesterkt Kerlon
  • Pakkepose integrert i selve Tarpen
  • OBS! Stenger medfølger ikke!
  • Mål: 4,5x4,5 m/ 14,6x14,6 ft
  • Areal: 20 m2
  • Vekt: 1,1 kg
Egenskaper for Tarp 20 UL:
Dimensjon utvendig LxB: 440 x 440 cm
Vekt: 1.5 kg
Vannsøyler, ytterduk: 3000 mm
Ytterteltduk: Nylon
Tykkelse ytterteltduk: 30 D
Overflate ytterteltduk: Silikon
The first Hilleberg tent was sold in 1973. The name of the tent was KEB and it was a two person ridge tent. It was probably the first tent ever produced that offered simultaneous pitching of the inner and outer tent. During all those years since then the Hilleberg company has been leading the development of high quality lightweight tents.

Mer fra Hilleberg

Vis alle Tarp

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!