BLACK WEEK!      Dame    Herre    Barn    SUPER DEALS

Windsack 2 - ID: A037879

HillebergWindsack 2

Mer info

Mer om Windsack 2 fra Hilleberg

Hillebergs vindpose er en lett livsforsikring ved plutselige væromslag. Lett og praktisk beskyttelse som alltid bør være med i sekken ved turer på kaldere breddegrader. Hillebergs røde vindpose er en selvfølge på vinterturen i de norske fjellene, men er svært verdifull også på andre steder hvor det kan forekomme plutselige væromslag. Uansett om du er på fottur, på ski eller klatrer, er vindposen en utmerket og lettpakket beskyttelse mot vær og vind. Bare dra den ut av den lille pakkposen og kryp inn – og du er beskyttet mot vinden for en velfortjent kaffekopp eller et måltid. Aller deiligst blir det hvis du først graver deg ned i en grop i snøen eller plasserer deg på et litt mindre værutsatt sted. Den røde fargen gjør deg godt synlig, også fra luften.
Vindposen fungerer også som bivuakkpose for én til tre personer. I kraftig regn gir vindposen bare begrenset beskyttelse. 
Vindposen er både lett og romslig, og rommer opp til tre personer. En glidelås med fire glidere gjør det mulig å åpne posen på flere steder for å lage ventiler eller slik at du kan stikke ut hodet. I nerkant på posen er det en snor slik at posen kan strammes rundt føttene. En sikkerhetsline hindrer at sekken blåser av gårde når du går inn eller ut av den. Vindposens øverste høyre hjørne har lommer for ski eller staver, så den også kan spennes opp som vindbeskyttelse.


  • Perfekt for turer i fjellet, hvor været kan forandre seg raskt på kort tid
  • Rask beskyttelse mot vind, regn og snø
  • Lettpakket og svært lett
  • Dra ut posen fra oppbevaringsposen og kryp inn for å få rask beskyttelse mot elementene
  • Vindposens viktigste funksjon er som en redningsassistent i vinterstormer, for én til tre personer
  • Den røde fargen er også lett å oppdage, også fra luften
  • Vindposen gir begrenset beskyttelse i kraftig regn
  • Posen har en sikkerhetsstropp som hindrer at den blåser bort dersom det blåser
  • Posen stenges av nede ved føttene
  • Materiale: Vannavvisende, vindtett og pustende


Egenskaper for Windsack 2:
Dimensjon utvendig LxB: 210 x 145 cm
Totalvekt: 460 g
Ytterteltduk: Nylon
Overflate ytterteltduk: Silikon
Det første teltet fra Hilleberg ble solgt i 1973. Navnet på teltet var KEB og det var et åstelt for to personer. Det var sannsynligvis det første teltet noensinne som gjorde mulig å reise både inner- og ytterteltet samtidig. Dette var helt nytt på 70-tallet og siden det har Hilleberg vært ledende innen utvikling og produksjon av lettvektstelt av høy kvalitet.

Mer fra Hilleberg

Vis alle Tarp

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!