Hoka

-
Hoka betyr ”å fly over jorden”. Foretaket produserer sko for alle typer løpere, fra joggere til konkurranseløpere, og har blitt enormt fremgangsrike på grunn av deres spesielle såler.

Hoka

(172 varer)

Løpesko for ulike underlag

Hoka har utviklet en spesiell såle som har et betydelig høyere volum, mykere densitet og bedre sprett enn vanlige løpesko. Det gjør dem ideelle for deg som må ha en jevn tyngdefordeling og en så myk og smidig løping som mulig. Skoene fungerer godt på alle typer underlag og har en solid konstruksjon, men de takler også grovere terrengløping.

Finn riktige løpesko for deg

Hoka One One har løpesko for både menn og kvinner i ulike farger og design. Løping skal være noe som blander fornøyelse og trening. Med et par bekvemme og pålitelige løpesko på føttene, har du som løper bedre forutsetninger for å lykkes med å få maksimalt ut av løpeturen din. Kjøp dine sko fra Hoka allerede i dag og ta første løpesteget mot et sunnere liv!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!