DeSoli Hat - ID: A045476

HoudiniDeSoli Hat

Størrelseguide Mer info

Mer om DeSoli Hat fra Houdini

Prestasjon levert av naturen selv - det er idéen bak DeSoli Hat fra Houdini. Det er en lett lue i 100 % superfin merinoull til høyintensive aktiviteter som løping, langrenn, skikjøring, sykling eller topptur. Unisex.
Ull er en fiber med nesten magiske egenskaper. Den holder deg varm når det er kaldt, men har også en sval følelse når det er varmt ute. Den er naturlig lukthemmende og holder på varmen selv om den er våt. Desoli Hat er laget i 17,5 μm superfin merinoull fra Australia. Garantert mulesingfri.

Desoli Hat er laget i et lett stoff (150 g/m²) som er ideelt til høyintensive aktiviteter hvor du ikke ønsker en lue som er for tung eller varm. Den er varm nok til bruk vinterstid, men også lett nok til bruk på litt kjøligere sommerdgaer. Passer perfekt under en ski- eller klatrehjelm.

Hvis du er på jakt etter en lue til bruk på ethvert eventyr, kan vi varmt anbefale Desoli Hat. Dette produktet er resirkulerbart, og vi mer om at du returnerer det til oss når det er fullstendig slitt ut. Vi har returbokser i alle våre butikker og hos mange forhandlere.

Materialer
100% merinoull
Egenskaper for DeSoli Hat:
Materiale: Merinoull
Membran: Nei
Ventilert: Ja
Vindtett: Nei
Houdini er et svensk outdoor-merke som er ledende innen bærekraftig design. Å skape gode produkter, utfordre grensene, kjøre hardt og ha det moro – det er vår filosofi.

Mer fra Houdini

Vis alle Luer & Skjerf

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!