HoudiniKids Power Houdi

Kids Power Houdi - ID: A047270

Størrelseguide Mer info

Mer om Kids Power Houdi fra Houdini

Kids Power Houdi er den klassiske Houdinifleecen, elsket av alle fra fjellguider til gartnere. Barnas versjon har det samme, overlegne stoffet og de samme detaljene, bare i mindre størrelser. Power Houdien har vært visuelt uendret siden lanseringen for 15 år siden. Den allsidige funksjonaliteten, tidløse estetikken og slitesterke kvaliteten gjør den til et av de plaggene du simpelthen ikke trenger å bytte ut. Kids Power Houdi vil holde den lille eventyreren varm og komfortabel hele året rundt. Kids Power Houdi er laget i Power Stretch® Pro™ fra Polartec som har en glatt utside som er nesten umulig å ødelegge, og en varm, digg og fluffy innside. Bluesign®-sertifiseringen forsikrer at ingen skadelige kjemikalier er brukt i produksjonen. Det er det perfekte plagget å ha under en vinterjakke eller for å holde seg varm på kjølige sommerkvelder. Ekstra lange ermer med hull til tomlene holder også de små hendene varme, og den høye kragen gir komfort i kaldt vær. Kids Power Houdi kan brukes i mange år og sendes videre når barnet har vokst ut av den. Grunnen til at vi elsker Power Houdien er at den blir mer enn bare et plagg i garderoben din. Den blir en følgesvenn.
 • Normal passform
 • Utmerket varme-til-vekt forhold
 • Slitesterk ytterside
 • Fukttransporterende fleece på innsiden
 • Formet krage
 • Avtagbar hette med knapper
 • Ekstra lange ermer med hull til tomlene
 • Strammesnor nederst og på hetten
 • Sidelommer med glidelås
 • Bluesign®-godkjent stoff
 • Polartec® Power Stretch Pro®
 • Materiale: 57% polyester 33% polyamid 10% elastanEgenskaper for Kids Power Houdi:
Materiale: Polyester
Glidelås: Hellang
Hette: Avtakbar
Antall lommer: 2 stk
Vindtett: Nei
Houdini er et svensk outdoor-merke som er ledende innen bærekraftig design. Gjør det gode, utfordre grensene, lek hardt og ha det moro – det er vår filosofi.

Mer fra Houdini

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!