Men's Campus Crew - ID: A059629

HoudiniMen's Campus Crew

Størrelseguide Mer info

Mer om Men's Campus Crew fra Houdini

Houdini Men's Campus Crew, laget i merinoull og Tencel®, vil holde deg komfortabel på jobb eller gi deg ekstra varme under skalljakken. Bruk den til alle aktiviteter der du ønsker varme uten ekstra stoff og vekt.
Tidløse hverdagsklær med ekstra smarthet – det er Houdinis designteams klassiske konsept. Campus Crew er designet ut fra en klassisk collegegenser, men laget i et lett, stretchy og teknisk ullstoff. Kombinasjonen av avslappet stil og progressive materialer gir deg et svært nyttig plagg som passer like godt på fjellet og på kontoret, og overalt der i mellom.

Campus Crew er laget i Coil Treemrino™, et stoff laget av 60 % merinoull 20 µm og 40 % Tencel®. Tencel er en cellulose-basert fiber som tilfører mykhet og gjør at plagget faller fint. Merinoull gir stoffet varme, naturlig komfort og er lukthemmende. Begge fibrene kommer fra fornybare kilder og er både resikulerbare og biologisk nedbrytbare. Dette gjør Campus Crew til et fullstendig sirkulært produkt.

Vi kan anbefale Campus Crew til alle som ser etter et klassisk plagg både til hverdagsbruk og til bruk på store eventyr. Bruk den til klatring, vandring eller til å holde deg varm på tur i parken. Det myke og lette merinoullstoffet vil gjøre enhver situasjon enda litt bedre.

Dette plagget er resirkulerbart og vi ber om at du returnerer det til oss når det er fullstendig utslitt.


 • Normal
  passform
 • Laget i 60% merinoull og 40% Tencel®
 • Lett og myk
 • Varm og digg
 • Skråstilt sidesøm for ekstra komfort
 • Flate sømmer reduserer friksjon
 • Naturlig lukthemmende
 • Mulesingfri ull fra Australia og Sør Afrika
 • Tencel® laget i Østerike med EU Ecolable
 • Fornybare, biologisk nedbrytbare og resirkulerbare fibre
Egenskaper for Men's Campus Crew:
Materiale: Merinoull
Knepping: Nei
Hette: Nei
Vindtett: Nei
Houdini er det svenske selskapet som bestemte seg for å designe om hele outdoorbransjen fra grunnen. De oppdaget for lenge siden tekstilindustriens skitne bakside og har derfor egnet de seneste 25 årene til å skape holdbare alternativ. Sammen med en stor skare forskere, kunstnere, eventyrere og innovatører skaper Houdini sine tekniske, minimalistiske plagg som hjelper deg med å oppdage verden uten å påvirke den negativt.

Mer fra Houdini

Vis alle Hverdagsgensere

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!