Men's DeSoli Boxers - ID: A045520

HoudiniMen's DeSoli Boxers

Størrelseguide Mer info

Mer om Men's DeSoli Boxers fra Houdini

La naturen gjøre jobben – det er det enkle konseptet bak disse DeSoli Boxers fra Houdini i 100 % merinoull. La det lette og allsidige baselaget holde deg varm på fjellet, i byen og overalt der i mellom. Funker perfekt til skikjøring, sykling, vandring og klatring. Herrestørrelser.
DeSoli Boxers holder deg varm når det er kaldt ute, men har også en svalende effekt når det er varmt. Merinoull holder varmen selv om det blir vått, og er naturlig lukthemmende. Produktet er fullstendig sirkulært, laget av fornybare fibre, og er både resirkulerbart og biologisk nedbrytbart.

Materialer
100% merinoull.
Egenskaper for Men's DeSoli Boxers:
Materialvekt: 150 g/m2
Materiale: Merinoull
Vekt: 64 g
Kompresjon: Nei
Flatlocksømmer: Nei
Buksesmekk: Nei
Houdini er det svenske selskapet som bestemte seg for å designe om hele outdoorbransjen fra grunnen. De oppdaget for lenge siden tekstilindustriens skitne bakside og har derfor egnet de seneste 25 årene til å skape holdbare alternativ. Sammen med en stor skare forskere, kunstnere, eventyrere og innovatører skaper Houdini sine tekniske, minimalistiske plagg som hjelper deg med å oppdage verden uten å påvirke den negativt.

Mer fra Houdini

Vis alle Undertøy

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!