Men's DeSoli Crew - ID: A045521

HoudiniMen's DeSoli Crew

Størrelseguide Mer info

Mer om Men's DeSoli Crew fra Houdini

Teknologien bak DeSoli Crew fra Houdini er designet av verdens beste ingeniør; naturen selv. Dette baselaget i 100 % merinoull vil holde deg varm hele året rundt, i et bredt spekter av aktiviteter som skikjøring, vandring, klatring og pendling på sykkel. Herrestørrelser. Det er et ullstoff i 100 % merinoull som vil holde deg varm når det er kaldt, og som er naturlig lukthemmende. Ullen er fra Australia og er garantert mulesingfri. Houdini blander aldri ull med syntet, og gunnen er at de vil oppnå et fullstendig sirkulært produkt. DeSoli Crew er laget av resirkulerte fibre og er både biologisk nedbrytbar og resirkulerbar. Smal passform og ryggen er noe lenger for ekstra komfort.

Materialer
100% Merinoull.
Egenskaper for Men's DeSoli Crew:
Materialvekt: 150 g/m2
Materiale: Merinoull
Glidelås: Nei
Vekt: 150 g
Flatlocksømmer: Nei
Houdini er et svensk outdoor-merke som er ledende innen bærekraftig design. Gjør det gode, utfordre grensene, lek hardt og ha det moro – det er vår filosofi.

Mer fra Houdini

Vis alle Overdeler

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!