Men's DeSoli Tights - ID: A045522

HoudiniMen's DeSoli Tights

Størrelseguide Mer info

Mer om Men's DeSoli Tights fra Houdini

La naturen gjøre jobben – det er designkonseptet bak DeSoli Tights fra Houdini i 100 % merinoull. Denne lette, varme og allsidige tightsen vil holde deg varm i skiløypa, på tur, når du sykler til jobb eller en kald dag i byen. Herrestørrelser. Ullen kommer fra Australia og er garantert mulesingfri. Merinoull har mange fordeler. Det holder deg varm når det er kaldt, men har også en svalende effekt når det er varmt. Det holder på varmen selv om det er vått, og er naturlig lukthemmende. DeSoli Tights er laget av fornybare fibre og er resirkulerbar og biologisk nedbrytbar.

Materialer
100% merinoull.
Egenskaper for Men's DeSoli Tights:
Materiale: Merinoull
Materialvekt: 150 g/m2
Glidelås: Nei
Vekt: 140 g
Flatlocksømmer: Nei
Houdini er det svenske selskapet som bestemte seg for å designe om hele outdoorbransjen fra grunnen. De oppdaget for lenge siden tekstilindustriens skitne bakside og har derfor egnet de seneste 25 årene til å skape holdbare alternativ. Sammen med en stor skare forskere, kunstnere, eventyrere og innovatører skaper Houdini sine tekniske, minimalistiske plagg som hjelper deg med å oppdage verden uten å påvirke den negativt.

Mer fra Houdini

Vis alle Underdeler

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!