Men's One Eighty Sweater - ID: A045519

HoudiniMen's One Eighty Sweater

Størrelseguide Mer info

Mer om Men's One Eighty Sweater fra Houdini

Hvorfor ha med seg bare én jakke, når man kan ha to? Ultralett 2-i-1 isolasjonsplagg fôret med Primaloft Gold. One Eighty Sweater fra Houdini er vrengbar, med et vindmotstandig stoff på den ene siden og et svært pustende stoff på den andre, hvilket gjør at du enkelt kan justere temperaturen. Herrestørrelser.
Den har en minimalistisk design med knappelukking og én stor lomme, gir et svært godt varme-til-vekt forhold. Brystolmmen fungerer også som integrert pakklomme.

Jakken er laget i to forskjellige stoff, ett på hver side. Spinner Ripstopp er et lett og slitesterkt stoff med god vindmotstandighet. Dette vil blokkere vinden og la Primaloft Gold-fôringen varme deg. Den andre siden av jakken er i C9 Ripstopp, et stoff som puster svært godt. Snu dette utover, og luften vil kunne sirkulere gjennom plagget, hvilket gjør det svalere. På denne måten kan du enkelt justere temperaturen.

Takket være den lette vekten og at den er så lett å pakke sammen, kan One Eighty Sweater bli med deg på ethvert eventyr der varme og lav vekt er nøkkelen; topptur, annen fjellsport, klatring. Den mininmalistiske stilen og høye isolasjonsevnen gjør den også til en super hverdagskompanjong.

Materialer
Hovedstoff: 100% resirkulert polyester. Detaljstoff: 70% resirkulert polyester, 30% polyester. Fôr: 100% polyester.
Egenskaper for Men's One Eighty Sweater:
Vanntett: Nei
Vekt: 400 g
Hovedmateriale: Polyester
Hette: Fast
Vindtett: Nei
Fyll: Syntet
Houdini er det svenske selskapet som bestemte seg for å designe om hele outdoorbransjen fra grunnen. De oppdaget for lenge siden tekstilindustriens skitne bakside og har derfor egnet de seneste 25 årene til å skape holdbare alternativ. Sammen med en stor skare forskere, kunstnere, eventyrere og innovatører skaper Houdini sine tekniske, minimalistiske plagg som hjelper deg med å oppdage verden uten å påvirke den negativt.

Mer fra Houdini

Vis alle Mellomlagsjakker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!