Women's DeSoli Hipsters - ID: A045515

HoudiniWomen's DeSoli Hipsters

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's DeSoli Hipsters fra Houdini

La naturen gjøre jobben. Det er idéen bak DeSoli Hipsters fra Houdini. Disse lette, myke og komfortable hipsterene i 100 % merinoull gir deg ekstra varme året rundt. Bruk dem når du står på ski, går tur, klatrer eller en hvilken som helst dag det er litt ekstra kaldt. Damestørrelser.
Ikke undervurder effekten av funksjonelt undertøy. For over 25 år siden startet Houdini med å lage undertøy til fjellsport. Nå ser plaggene veldig annerledes ut, men idéen bak dem er den samme. Du presterer bedre når du er komfortabel fra innerst til ytterst.

DeSoli Hipsters er laget i Solid Merino, et supertynt stoff i ren merinoull. Ullen er fra Australia og er garantert mulesingfri. For å oppnå et fullstendig sirkulært produkt, blander vi aldri ull med et syntetisk stoff. DeSoli Hipsters er laget av fornybare fibre og er både biologisk nedbrytbar og resirkulerbar. Passformen er ettersittende og den har en skjult strikk i midjen.

Materialer
100% merinoull.
Egenskaper for Women's DeSoli Hipsters:
Materialvekt: 150 g/m2
Materiale: Merinoull
Vekt: 35 g
Flatlocksømmer: Nei
Houdini er det svenske selskapet som bestemte seg for å designe om hele outdoorbransjen fra grunnen. De oppdaget for lenge siden tekstilindustriens skitne bakside og har derfor egnet de seneste 25 årene til å skape holdbare alternativ. Sammen med en stor skare forskere, kunstnere, eventyrere og innovatører skaper Houdini sine tekniske, minimalistiske plagg som hjelper deg med å oppdage verden uten å påvirke den negativt.

Mer fra Houdini

Vis alle Undertøy

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!