Women's DeSoli Tights - ID: A045517

HoudiniWomen's DeSoli Tights

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's DeSoli Tights fra Houdini

Teknisk yteevne designet av naturen selv – det er idéen bak DeSoli Tights fra Houdini. La disse lette tightsene i 100 % merinoull holde deg tørr og varm på fjellet, i byen og overalt der i mellom. Perfekt til vandring, skikjøring, klatring eller pendling på sykkel. Damestørrelser.
Det er et stoff som er laget i 100 % merinoull fra Australia. Garantert mulesingfri. Det gir komfortabel varme når som helst på året, og det har faktisk en svalende effekt når det er varmt ute. For å oppnå et fullstendig sirkulært produkt, blander vi aldri ull med syntetiske fibre. DeSoli Tights er laget av fornybare fibre og er både biologisk nedbrytbar og resirkulerbar.

Materiale
100% Ull.
Egenskaper for Women's DeSoli Tights:
Materialvekt: 150 g/m2
Beinlengde: Full Length
Materiale: Merinoull
Bærekraft: Inneholder resirkulerte materialer
Vaskes i: 30 °C
Vekt: 125 g
Flatlocksømmer: Nei
Buksesmekk: Nei
Houdini er det svenske selskapet som bestemte seg for å designe om hele outdoorbransjen fra grunnen. De oppdaget for lenge siden tekstilindustriens skitne bakside og har derfor egnet de seneste 25 årene til å skape holdbare alternativ. Sammen med en stor skare forskere, kunstnere, eventyrere og innovatører skaper Houdini sine tekniske, minimalistiske plagg som hjelper deg med å oppdage verden uten å påvirke den negativt.

Mer fra Houdini

Vis alle Underdeler

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!