Women's DeSoli Tights - ID: A045517

HoudiniWomen's DeSoli Tights

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's DeSoli Tights fra Houdini

Teknisk yteevne designet av naturen selv – det er idéen bak DeSoli Tights fra Houdini. La disse lette tightsene i 100 % merinoull holde deg tørr og varm på fjellet, i byen og overalt der i mellom. Perfekt til vandring, skikjøring, klatring eller pendling på sykkel. Damestørrelser. Det er et stoff som er laget i 100 % merinoull fra Australia. Garantert mulesingfri. Det gir komfortabel varme når som helst på året, og det har faktisk en svalende effekt når det er varmt ute. For å oppnå et fullstendig sirkulært produkt, blander vi aldri ull med syntetiske fibre. DeSoli Tights er laget av fornybare fibre og er både biologisk nedbrytbar og resirkulerbar.

Materialer
100% merinoull.
Egenskaper for Women's DeSoli Tights:
Materiale: Merinoull
Materialvekt: 150 g/m2
Glidelås: Nei
Vekt: 125 g
Flatlocksømmer: Nei
Buksesmekk: Nei
Houdini er et svensk outdoor-merke som er ledende innen bærekraftig design. Å skape gode produkter, utfordre grensene, kjøre hardt og ha det moro – det er vår filosofi.

Mer fra Houdini

Vis alle Underdeler

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!