Women's Heavenly Houdi - ID: A059613

HoudiniWomen's Heavenly Houdi

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's Heavenly Houdi fra Houdini

Women's Heavenly Houdi fra Houdini er et varmt, lett og fluffy mellomlag med eksepsjonell komfort og pusteegenskaper. Bruk den under skalljakken når du bedriver vintersport, under vinterjakken for ekstra varme, eller bruk den alene en kjølig høstdag.
Designprosessen med Heavenly Houdi hadde to mål. Det første var å skape det mest pustende og komfortable mellomlaget som noensinne er laget. Det andre var å adressere problematikken rundt mikroplast. Heavenly Houdi er laget i C9 Ripstop™, et sterkt, lett og svært pustende polyesterstoff. Det er fôret med Primaloft® Gold Active +, et nyskapende syntetisk fôr med filament-fibre. Filament-fibre er uendelig lange fibre som er foldet og dermed fanger luft. Dette gir en fluffy og varm fôring som puster godt. Konstruksjonen med de innlemmede filament-fibrene betyr også at ingen fibre er kuttet av slik at de ikke kan falle av plagget og forsvinne i naturen.

Heavenly Houdi er det perfekte valget for enhver aktivitet i kaldere vær. Den svært pustende jakken over et baselag lager det perfekte mikroklimaet for topptur, klatring eller vandring. Hvis du har en skalljakke over vil den fluffy fôringen fange luft og holde deg varm og komfortabel en kald dag i bakken. Primaloft®-fôringen er vannavstøtende i seg selv og i kombinasjon med en fluorkarbonfri impregnering er du beskyttet mot lette skurer.

Når den er fullstendig slitt ut etter mange år på eventyr kan du ta den med tilbake til oss for resirkulering. Dette plagget er fullstendig sirkulært og råmaterialet kan brukes i nye produkter.
  • Normal passform
  • Fôret med Primaloft® Gold Active+ 60g i kroppen, 40g i ermene
  • Impregnering som er fri for fluorkarboner
  • Lett og slitesterk
  • Svært pakkbar
  • Sidelommer med glidelås som også fungerer som ventilasjon
  • Høy krage
  • Innerlomme på brystet
  • Strammesnor nederst
  • Laget av resirkulerte og resirkulerbare fibre

Ytterstoff: C9 Ripstop™Innerstoff: Lite Breather™ Fôr: PrimaLoft® Gold Active +

Ytterstoff: 70% resirkulert polyester, 30% polyester Innerstoff: 100% resirkulert polyester
Fôr: 55% resirkulert polyester, 45% polyester
Egenskaper for Women's Heavenly Houdi:
Vanntett: Nei
Hovedmateriale: Polyester
Hette: Fast
Antall lommer: 2 stk
Vindtett: Nei
Fyll: Syntet
Houdini er det svenske selskapet som bestemte seg for å designe om hele outdoorbransjen fra grunnen. De oppdaget for lenge siden tekstilindustriens skitne bakside og har derfor egnet de seneste 25 årene til å skape holdbare alternativ. Sammen med en stor skare forskere, kunstnere, eventyrere og innovatører skaper Houdini sine tekniske, minimalistiske plagg som hjelper deg med å oppdage verden uten å påvirke den negativt.

Mer fra Houdini

Vis alle Mellomlagsjakker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!