Women's Mono Air Houdi-2022 - ID: A071211-C01

BILLIGKROKEN
10% ekstra - KODE

HoudiniWomen's Mono Air Houdi-2022

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's Mono Air Houdi-2022 fra Houdini

Houdini Women's Mono Air Houdi: Den siste oppfinnelsen fra Houdini og Polartec® er ikke bare laget for å holde deg varm og tørr på ethvert eventyr. Mono Air-stoffet er designet for å bekjempe plastavfall. Det feller 80% mindre mikrofiber enn en konvensjonell fleece og er laget av resirkulert og resirkulerbart materiale. En fleece som ikke feller mikrofiber og samtidig er sirkulær, er ikke annet enn banebrytende. Når du føler varmen fra den på en kald fjelltur eller en kjølig morgen på klatrefeltet, bør du også være stolt over å bidra til en avfallsfri verden. I en konvensjonell fleece er fibrene som gir den myke følelsen kuttet av og eksponert, og kan derfor felles fra plagget når du vasker eller bruker det. I Mono Air er uendelig lange og hårete fibre strikket inn i små lommer mellom ytter- og innerstoff. De små lommene fanger varm luft fra kroppen din for å skape isolasjon, samtidig som de isolerende fibrene ikke kan unnslippe. Ytterstoffet er forsterket med en behandling som forhindrer nupping og løse tråder. Resultatet er et glatt og sterkt stoff som holder deg varm og varer i årevis med tøff bruk. Women's Mono Air Houdi er et lett isolasjonsplagg til bruk året rundt. Det lette, stretchy og slitesterke stoffet funker perfekt både som et ytterlag eller som et isolasjonslag under en skijakke eller vinterkåpe. Mono Air Houdi er testet til topptur, klatring, alpine fjellturer og mange andre krevende eventyr. Den tette kragen og det tettstrikkede ytterstoffet tar det verste av vinden, men er likevel svært pustende. Den høye kragen, tette hetten og tommelhullene gir ekstra komfort og en følelse av beskyttelse. Mono Air Houdi er designet for å være så allsidig som mulig. Hvis du behandler den godt vil den bli en livslang følgesvenn. Vær snill å ikke kaste dette plagget når det er utslitt. Mono Air Houdi er laget av resirkulerte og resirkulerbare fibre. Råmaterialene er verdifulle og kan brukes igjen. Ta den med tilbake til en Houdinibutikk eller til en av våre forhandlere som har en returboks.
Materiale
100% Polyester
Egenskaper for Women's Mono Air Houdi-2022:
Materiale: Syntetisk
Bærekraft: bluesign
Glidelås: Hellang
Vekt: 506 g
Hette: Fast
Antall lommer: 2 stk
Stretch: Ja
Mansjetter med tommelhull: Ja
Houdini er det svenske selskapet som bestemte seg for å designe om hele outdoorbransjen fra grunnen. De har egnet de seneste 25 årene til å skape holdbare alternativ. Sammen med en stor skare forskere, kunstnere, eventyrere og innovatører skaper Houdini sine tekniske, minimalistiske plagg som hjelper deg med å oppdage verden uten å påvirke den negativt.

Mer fra Houdini

Vis alle Mellomlagsgensere

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!