Women's One Parka - ID: A059620

25% - KODE

HoudiniWomen's One Parka

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's One Parka fra Houdini

Det finnes ingen bedre måte å holde seg tørr i pøsregnet. Women's One Parka fra Houdini er en vanntett og pustende, trelags parka som garantert holder deg tørr året rundt. Med en klassisk, lenger passform er du også beskyttet når det regner sidelengs. Å ta et klassisk plagg som utgangspunkt og redesigne det med ekstra funksjonalitet eller smarthet, er en kjent oppskrift for et Houdiniplagg. Den klassiske parkaen ble designet av det amerikanske militæret og popularisert av de britiske modsene. I vår moderne versjon har vi fjernet fôret og laget en nyskapende skalljakke. På denne måten kan du bruke den året rundt uten at du er for varm om sommeren. Bare bruk flere lag når du bruker den om vinteren. Houdinis Add-in Jacket er den perfeket isolasjonen til bruk under One Parka. One Parka er laget i det slitesterke Mission Hardshell, et vanntett og pustende skall. Det er laget av resirkulert polyester og er fullstendig resirkulerbart. Stoffet tåler årevis med bruk og slit og funker like bra en regnværsdag i byen som en røff dag på fjellet. Både membranen og impregneringen er fullstendig fri for skadelige fluorkarboner. Ytelse trenger ikke å komme på bekostning av negativ miljøpåvirkning. Dette plagget er resirkulerbart og vi ber om at du returnerer det til Houdini når det er fullstendig utslitt.
  • Avslappet passform
  • Vanntett
  • Pustende
  • Skjult strikk i mansjett
  • Kile nederst for bevegelsesfrihet
  • Stor, justerbar hette
  • 2 sidelommer og innerlomme
Materiale
100% Polyester

Egenskaper for Women's One Parka:
Sveisede sømmer: Nei
Fôr: Nei
Bærekraft: Fluorkarbonfri impregnering
Membran: Annen
Vekt: 518 g
Hovedmateriale: Polyester
Polstring: Upolstret
Hette: Fast
Membranteknikk: 3-lags
Antall lommer: 3 stk
Stretch: Nei
Justerbar midje: Nei
Forsterkte partier: Nei
Pit zips: Nei
Houdini er det svenske selskapet som bestemte seg for å designe om hele outdoorbransjen fra grunnen. De oppdaget for lenge siden tekstilindustriens skitne bakside og har derfor egnet de seneste 25 årene til å skape holdbare alternativ. Sammen med en stor skare forskere, kunstnere, eventyrere og innovatører skaper Houdini sine tekniske, minimalistiske plagg som hjelper deg med å oppdage verden uten å påvirke den negativt.

Mer fra Houdini

Vis alle Regnjakker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!