Women's Power Houdi - ID: A038423

HoudiniWomen's Power Houdi

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's Power Houdi fra Houdini

Women's Power Houdi er en Houdiniklassiker gjennom mange år – elsket av alle fra fjellguider til gartnere til sykkelpendlere. Laget i Polartec® Power Stretch® Pro™, et eksepsjonelt stoff med en glatt ytterside og en varm, fluffy innside. Like tøff som den er komfortabel. Houdinis designteam har aldri som mål å designe siste skrik. Målet er å aldri gå av moten. The Power Houdi har forblitt mer eller mindre uendret siden den ble lansert for 15 år siden. Den allsidige funksjonaliteten, tidløse estetikken og slitesterke kvaliteten gjør den til et av de plaggene som rett og slett ikke trenger å bli erstattet. The Power Houdi er laget i Power Stretch® Pro™ fra Polartec®. Vi har aldri støtt på bedre fleece. Det er nesten umulig å ødelegge, men allikevel digg, varmt og komfortabelt. Bruk jakken under en skalljakke når du står på ski, ta den med når du skal klatre, eller bare bruk den som den er. Forlengede ermer med hull til tomlene holder hendene dine varme og den høye kragen og tettsittende hetten gir komfort i kaldt vær. En liten advarsel skal vi allikevel komme med. Vi hører ofte at våre kunder blir avhengige av The Power Houdi, og vi kan ikke annet enn å si oss enige. Det er vanskelig å ta den av når du først har tatt den på. Grunnen til at vi elsker The Power Houdi er at den blir mer enn bare et plagg i garderoben din. Den blir en følgesvenn og vil holde deg varm gjennom mange år med eventyr. Materiale: 57% Polyester, 33% Polyamid, 10% Elastan.
Egenskaper for Women's Power Houdi:
Bærekraft: Bluesign
Materiale: Syntetisk
Glidelås: Hellang
Hette: Fast
Antall lommer: 2 stk
Vindtett: Nei
Houdini er det svenske selskapet som bestemte seg for å designe om hele outdoorbransjen fra grunnen. De oppdaget for lenge siden tekstilindustriens skitne bakside og har derfor egnet de seneste 25 årene til å skape holdbare alternativ. Sammen med en stor skare forskere, kunstnere, eventyrere og innovatører skaper Houdini sine tekniske, minimalistiske plagg som hjelper deg med å oppdage verden uten å påvirke den negativt.

Mer fra Houdini

Vis alle Mellomlagsgensere

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!