Womens One Parka - ID: A059620

Ny!

HoudiniWomens One Parka

Størrelseguide Mer info

Mer om Womens One Parka fra Houdini

Det finnes ingen bedre måte å holde seg tørr i pøsregnet. Women's One Parka fra Houdini er en vanntett og pustende, trelags parka som garantert holder deg tørr året rundt. Med en klassisk, lenger passform er du også beskyttet når det regner sidelengs. Å ta et klassisk plagg som utgangspunkt og redesigne det med ekstra funksjonalitet eller smarthet, er en kjent oppskrift for et Houdiniplagg. Den klassiske parkaen ble designet av det amerikanske militæret og popularisert av de britiske modsene. I vår moderne versjon har vi fjernet fôret og laget en nyskapende skalljakke. På denne måten kan du bruke den året rundt uten at du er for varm om sommeren. Bare bruk flere lag når du bruker den om vinteren. Houdinis Add-in Jacket er den perfeket isolasjonen til bruk under One Parka. One Parka er laget i det slitesterke Mission Hardshell, et vanntett og pustende skall. Det er laget av resirkulert polyester og er fullstendig resirkulerbart. Stoffet tåler årevis med bruk og slit og funker like bra en regnværsdag i byen som en røff dag på fjellet. Både membranen og impregneringen er fullstendig fri for skadelige fluorkarboner. Ytelse trenger ikke å komme på bekostning av negativ miljøpåvirkning. Dette plagget er resirkulerbart og vi ber om at du returnerer det til Houdini når det er fullstendig utslitt.
Avslappet passform
Vanntett
Pustende
Skjult strikk i mansjett
Kile nederst for bevegelsesfrihet
Stor, justerbar hette
2 sidelommer og innerlomme
100% resirkulert polyester


Egenskaper for Womens One Parka:
Sveisede sømmer: Nei
Fôr: Nei
Membran: Other
Vekt: 518 g
Hovedmateriale: Polyester
Hette: Fast
Membranteknikk: 3-lags
Antall lommer: 3 stk
Stretch: Nei
Justerbar midje: Nei
Forsterkte partier: Nei
Pit zips: Nei
Houdini er et svensk outdoor-merke som er ledende innen bærekraftig design. Gjør det gode, utfordre grensene, lek hardt og ha det moro – det er vår filosofi.

Mer fra Houdini

Vis alle Regnjakker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!