Background nature 380

Vi er dessverre utsolgt for varemerket du søkte etter.

Kanskje noen av produktene nedenfor kan passe deg? Ellers så anbefaler vi at du bruker søkefunksjonen for å finne det du vil ha.

Gi oss gjerne beskjed om hvilken side du prøvde å besøke, slik at vi kan rette opp feilen. Om du klikket på en lenke som ikke fungerte, er vi takknemlige om du oppgir hvilken lenke det gjelder, samt på hvilken side lenken er. Kontakt oss.

House of Hygge (slakkline.no) ble etablert våren 2004 som den første bedriften av sitt slag i Europa. Manisk fokus på produktutvikling har resultert blant annet slakkline®-settene og Hyggepiece® i 2007. Brukervennlighet, estetikk og "less is more" går igjen i produktsortimentet. Vi erfarte at Slakkline er velegnet som trening, avslapning, lek og hygge, men kanskje viktigst av alt: Det er sosialt inkluderende, enten du leker med små barn i stranden eller med vennene dine i på tur. Slakkline er hygge!

Gjør akrobatikk eller øv på balansen

House of Hygges pakke inneholder alt du trenger for å komme i gang med slakkline, slik som jordbor, a-frames og liner i varierende lengder. Det fantastiske med House of Hygges løsninger er at det ikke kreves noen knuter for å feste linen sikkert. Du kan trygt gå på din line uansett om det er i parken, på fjellet eller hjemme i hagen. Å montere linen er kjempeenkelt. Ved hjelp av doble skraller kan du spenne den til ønsket hardhet. På slakklinen din kan du hoppe og gjøre akrobatikk eller bare øve på balansen.

Gøy for hele familien

Lurer du på noe vedrørende våre slakklineprodukter, kan du lese mer under produktbeskrivelsen. Uansett om du er amatør eller erfaren kan du enkelt montere linen og øve på balansen. Samle hele familien og prøv det ut i lag!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!