15m Basic Ground Kit Dubbel - ID: A030611

House of Hygge15m Basic Ground Kit Dubbel

Mer info

Mer om 15m Basic Ground Kit Dubbel fra House of Hygge

Ground kit'et er inludert 2 stk jordborr og 2 stk A-frames, slik at man kan spenne opp lina helt uten bruk av trær, og akkurat der du føler for! Det bør ikke være for store steiner i grunnen, eller for løs jord. Super på sandstrand. Anbefalt avstand mellom festepunktene er max 10 meter da høyden på A-frame er 55 cm. Innhold:
2 x a-frames i tre (55 x 55 cm)
2 x jordanker i stål (NB, avviker fra bildet, jordankerne er gule)
Egenskaper for 15m Basic Ground Kit Dubbel:
Vekt: 10000 g
House of Hygge (slakkline.no) ble etablert våren 2004 som den første bedriften av sitt slag i Europa. Manisk fokus på produktutvikling har resultert blant annet slakkline®-settene og Hyggepiece® i 2007. Brukervennlighet, estetikk og "less is more" går igjen i produktsortimentet. Vi erfarte at Slakkline er velegnet som trening, avslapning, lek og hygge, men kanskje viktigst av alt: Det er sosialt inkluderende, enten du leker med små barn i stranden eller med vennene dine i på tur. Slakkline er hygge!

Mer fra House of Hygge

Vis alle Slakkline

1599.00
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!