25m Slackline Kit - 25mm - ID: A030610

House of Hygge25m Slackline Kit - 25mm

Mer info

Mer om 25m Slackline Kit - 25mm fra House of Hygge

Velegnet for viderekommende og for nybegynnere som er overbevist om at de vil søke nye utfordringer raskt ved å gå langt på lina. Kan også spennes i kortere avstand hvis det er barn som bruker den. Settet inneholder alt du trenger for å trene balanse på Slakkline. Webbing er laget slik at det er behagelig å gå barbeint på lina og rullebinere gjør stramming til en lek. Inneholder: 25m line (25mm) med sydd løkke, 2 rullebinere, 1 twist-lock biner, 2x4m slynger med 3 løkker, linelås, bruksanvisning og dry-bag.
Egenskaper for 25m Slackline Kit - 25mm:
Bredde: 25 mm
Vekt: 2450 g
Bruddstyrke 21 kN
Makslengde: 2500 cm
House of Hygge (slakkline.no) ble etablert våren 2004 som den første bedriften av sitt slag i Europa. Manisk fokus på produktutvikling har resultert blant annet slakkline®-settene og Hyggepiece® i 2007. Brukervennlighet, estetikk og "less is more" går igjen i produktsortimentet. Vi erfarte at Slakkline er velegnet som trening, avslapning, lek og hygge, men kanskje viktigst av alt: Det er sosialt inkluderende, enten du leker med små barn i stranden eller med vennene dine i på tur. Slakkline er hygge!

Mer fra House of Hygge

Vis alle Slakkline

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!