Packed Cover Spectrum - ID: A102545

HövdingPacked Cover Spectrum

Mer info

Mer om Packed Cover Spectrum fra Hövding

Packed Cover Spectrum från Hövding är ett unikt skal som håller din Hövding ren och hel med en bekväm design som skyddar kragen från smuts och slitage. Packed Cover Spectrum är skimrande metalliskt och regnbågsreflekterande. Spectrum är tillverkat av ett grått, skimrande och reflekterande tyg som skiftar med ljuset och skapar en skimrande effekt i regnbågens alla färger. Materiale
1. 100% Polyester
2. 92% Polyester, 8% Elastan
Egenskaper for Packed Cover Spectrum:
Kjønn: Unisex
Feste for goggels: Nei
Hövding har i løpet av de siste årene vokst fra to personer med en god idé til et børsnotert selskap som kan håndtere alt fra utvikling og produksjon av et produkt til markedsføring og salg. I dag er det ca. 30 medarbeidere på Hövding som alle trigges av å høre ordet "umulig". Hövdingds airbaghjelm for syklister finnes på 16 markeder i Europa og i Japan. Hovedkontoret ligger i en gammel sjokoladefabrikk i Malmø - verdens sjette beste sykkelby.

Mer fra Hövding

Vis alle Sykkelhjelmer

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!