Men's 175 Everyday Longsleeve Crewe - ID: A046967

IcebreakerMen's 175 Everyday Longsleeve Crewe

Mer info

Mer om Men's 175 Everyday Longsleeve Crewe fra Icebreaker

Men's 175 Everyday Longsleeve Crewe fra Icebreaker er en undertrøye for herrer .
Egenskaper for Men's 175 Everyday Longsleeve Crewe:
Materiale: Merinoull
Glidelås: Nei
Flatlocksømmer: Ja
Icebreaker er spesialister på merinoull, som er et rent naturprodukt med flere unike egenskaper. Takket være de fine, tynne, krusete og lange fibrene føles merinoull myk og glatt mot huden. Materialet danner et isolerende luftlag som varmer når det er kaldt og vått samt puster ekstremt godt og gir en sval følelse når det er varmt. Merinoull transporterer effektivt svette og fuktighet bort fra huden. Denne fiberen tilpasser seg etter temperaturen, og du opplever den beste komforten i alle klimatyper. Icebreakers grunnlegger, Jeremy Moon, startet selskapet i 1995. Allerede fra begynnelsen av innså Jeremy at han bare ville jobbe med den beste kvaliteten av merinoull, som ikke klør eller lukter. Icebreaker benytter seg av bønder på Sørøya i New Zealand som driver avl høyt oppe i fjellet. Her får Icebreaker den beste kvaliteten av superfin merinoull. De trenger ingen foredlingsprosesser for å produsere materialet – det er et naturlig og miljøvennlig produkt. Merino er en rasegruppe av tamsau som hovedsakelig holdes for ullproduksjon. Merinosauene til Icebreaker gir den fineste fiberen en ekstremt god stretch. De lever oppe i Søralpene på Sørøya i ca. 2000 meters høyde. Der løper de helt fritt året rundt på store landområder. Icebreaker er det første selskapet i verden som signerer langsiktige avtaler med viktige produsenter av merinoull, basert på gjensidig tillit og engasjement for dyrs rettigheter og for miljøet.

Mer fra Icebreaker

Vis alle Overdeler

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Du kan grave ned en av våre gensere og etter et par måneder har den begynt å brytes ned. Det eneste som ligger igjen er glidelåsen, trådene og lappen i nakken."

  Per Swartling, Selger, VerticalX (Icebreakers svenske byrå)

  Gjenvinning: Merinoullen kan graves ned i jorden og gjenvinnes på den måten.

  Dyr: All merinoull er mulesingfri. Er medlemmer i ZQQE og New Zealand Association of Merino.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!