Icebug

-
Icebugs design stikker virkelig ut i mengden. Det finnes en tydelig identitet i farge og design som tiltaler mange og som gjør at man ofte kjenner igjen et par Icebugsko når man ser dem på gata.

Icebug

(88 varer)

Icebug er et ungt, svensk firma som produserer sko og som har spesialisert seg på vårt nordiske klima. Skaperne av Icebug ble lei av at det var umulig å finne sko som både var stilige og stabile. Derfor skapte de Icebug. Ved å kombinere modig design og sterke farger med funksjonalitet, så har de fremstilt en sko som skiller seg ut på markedet. Skoene er utformet for å kunne brukes på det glatte vinterføret, noe som gjør dem optimale under det norske vinterhalvåret.

Navnet Icebug er lånt fra det lille insektet med samme navn. Det mangler vinger og lever oppe på kalde fjelltopper - og akkurat som skoen klatrer den på is uten å skli.

Icebug for damer og herrer

Vi har Icebugsko i både herre- og damemodeller. Begge er skapt for et aktivt liv i terrenget og de gjør det mulig å både løpe og gå på tur, selv på vinterstid. Flere av modellene er utstyrt med pigger for å garantere et skikkelig godt grep. Icebugsko og -støvler skal fungere i all slags vær. Derfor finner du både fôrede vintersko og luftige sko for svette treningsøkter om sommeren.

Ulike modeller for ulike føtter

Vi har alle ulike føtter. Noen har brede føtter, andre har smale, og noen har også behov for ekstra beskyttelse rundt foten som demper støt og minker trykket på fotbladet. Derfor har Icebug fremstilt en mengde ulike modeller som passer de fleste føtter, uansett hvordan de ser ut. Ved å ta utgangspunkt i din egen fot og aktiviteten du skal bruke skoen til, er det enkelt å finne en modell som passer akkurat deg.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!