Acceleritas3 - ID: A002389

IcebugAcceleritas3

Størrelseguide Mer info

Mer om Acceleritas3 fra Icebug

Acceleritas3 er en minimalistisk sko, bygget for høyt tempo i ubetrådt terreng. Den nye versjonen har et nytt materiale i overdelen, med stor slitestyrke men med svært lav vekt. Acceleritas3 absorberer minimalt med vann, en helt avgjørende faktor for en sko med hele skogen som arbeidsområde. Løpefølelsen er fantastisk takket være en ny konstruksjon av mellomsålen som har minsket vekten ytterligere (sub-200 gram!) og gjort den enda mer fleksibel.  Sålen er optimalisert for å ta grep både på harde og myke underlag, med en spesiell gummiblanding og et aggressivt mønster der leire ledes ut i sidene gjennom diagonale kanaler, med samme prinsipp som hvordan traktordekkene tar grep i leire. Innsiden av hælkappen er fôret med mikrofiber noe som gir bedre hælgrep for å unngå gnagsår og blemmer og øker slitestyrken. Lette forsterkninger gir beskyttelse mot slag, men lar foten beholde sitt naturlige bevegelsesmønster slik at alle muskler får jobbe som de skal. Om vi skal oppsummere Acceleritas i ett ord: Løpeglede! 
 
Egenskaper:
Overdel: Ripstop nylon / ProtecPU?
Fôr: Hurtigtørkende mesh (hælkappe i mikrofiber)
Mellomsåle: Lettvekts-EVA med ESS-stabilisator
Yttersåle: Gummi
Vridningstivhet: Easy Flex
Drop: 4 mm
Demping: Responsive
Lest: Smal
Vekt: 195 gram (US9) 
 
Icebugs design stikker virkelig ut i mengden. Det finnes en tydelig identitet i farge og design som tiltaler mange og som gjør at man ofte kjenner igjen et par Icebugsko når man ser dem på gata.

Mer fra Icebug

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!