Anima BUGrip - ID: C6401-9C

IcebugAnima BUGrip

Størrelseguide Mer info

Mer om Anima BUGrip fra Icebug

Icebug ANIMA-L BUGrip er en superlett terreng- og vinterløpesko med BUGrip-teknologi. Dynamiske karbidknotter for naturlige, avslappede steg selv når det er glatt. Knottene har god gripeevne på alt fra asfalt til blankis. Dette er damemodellen, men den passer også for herrer med en smalere fot. Asymmetriske snøredetaljer fikserer hælens posisjon samtidig som framfoten kan røre seg fritt. På bildet kan den se ut som en ordinær løpesko konstruert for stabilitet (til og med en penere design enn de fleste andre...). Men det er den ikke. Anima BUGrip er mer minimalistisk. Den fleksible konstruksjonen til sålen og den naturlige støtabsorberingen følger fotens naturlige bevegelse uten å styre den. Andre egenskaper inkluderer en anatomisk formet lest og "memory foam" i hælen for høy komfort. Forsterkninger ved tåen og siden, samt hel gummisåle, beskytter foten mot å slå i steiner. Vannavvisende materialer i overdelen. 
Anima BUGrip gir fantastisk løpsfølelse og er en sko som vil gi mye glede. Teknisk krevende. Best egnet for økter med høy intensitet, for en løper med spenstig steg og som lander på midten eller fremre del av foten.


Produktinfo for ANIMA-BUGrip:

  • Herremodell
  • Overdel: Strikket tekstil/TPU
  • Fôr: Hælkappe i mesh og "memory foam"
  • Mellomsåle: Innsprøytet lettvekts-EVA
  • Yttersåle: Gummi med BUGrip 19 karbidknotter
  • 265 g

 

Icebugs design stikker virkelig ut i mengden. Det finnes en tydelig identitet i farge og design som tiltaler mange og som gjør at man ofte kjenner igjen et par Icebugsko når man ser dem på gata.

Mer fra Icebug

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!