IcebugAnima-L BUGrip

  Anima-L BUGrip - ID: C6402-9D

  Størrelseguide Mer info

  Mer om Anima-L BUGrip fra Icebug

  Icebug ANIMA-L BUGrip er en superlett terreng- og vinterløpesko med BUGrip-teknologi. Dynamiske karbidknotter for naturlige, avslappede steg selv når det er glatt. Knottene har god gripeevne på alt fra asfalt til blankis. Dette er damemodellen, men den passer også for herrer med en smalere fot. Asymmetriske snøredetaljer fikserer hælens posisjon samtidig som framfoten kan røre seg fritt. På bildet kan den se ut som en ordinær løpesko konstruert for stabilitet (til og med en penere design enn de fleste andre...). Men det er den ikke. Anima BUGrip er mer minimalistisk. Den fleksible konstruksjonen til sålen og den naturlige støtabsorberingen følger fotens naturlige bevegelse uten å styre den. Andre egenskaper inkluderer en anatomisk formet lest og "memory foam" i hælen for høy komfort. Forsterkninger ved tåen og siden, samt hel gummisåle, beskytter foten mot å slå i steiner. Vannavvisende materialer i overdelen.
  Anima BUGrip gir fantastisk løpsfølelse og er en sko som vil gi mye glede. Teknisk krevende. Best egnet for økter med høy intensitet, for en løper med spenstig steg og som lander på midten eller fremre del av foten.


  Produktinfo for ANIMA-L BUGrip:

  • Damemodell
  • Overdel: Strikket tekstil/TPU
  • Fôr: Hælkappe i mesh og "memory foam"
  • Mellomsåle: Innsprøytet lettvekts-EVA
  • Yttersåle: Gummi med BUGrip 19 karbidknotter
  • Lengde: 8 mm
  • Vekt: 245 gram (str. USL7,5/38)

   

  The Icebug design really is an eye catcher. There is a clear identity in the colours and designs of the shoes that many people find appealing and which makes a pair of Icebug shoes easily recognisable when spotted in town.

  Mer fra Icebug

  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

  Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
  Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
  - Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!