Anima2 - ID: A002385

IcebugAnima2

Størrelseguide Mer info

Mer om Anima2 fra Icebug

Anima2 er en lett trailsko for drevne løpere, perfekt for høyt tempo på grusvei og sti. Sommerens versjon heter Anima2 og har en hel del oppgraderinger. Snøresystemet har endret seg, fra assymetrisk til symmetrisk (rett), og til og med selve snøret er oppgradert. Skoen har også fått gummiblandingen RB9X som gir svært godt grep i utfordrende forhold, våte som tørre. Den fotformede lesten, som er litt videre foran, gir skoen en anatomisk korrekt form. Formavstøpte snøredetaljer fastsetter hælens og håndleddenes posisjon, samtidig som framfoten kan røre seg fritt. Forsterket tå og hælkappe, samt heldekkende gummisåle som beskytter når man slår seg mot harde gjenstander. Lav sålehøyde gir god bakkekontakt og den smale såleprofilen ved hælen, sammen med det myke mellomsålematerialet, gjør at skoen hjelper til med å korrigere mot et nøytralt steg når man lander på ujevne underlag isteden for å slå aggressivt over mot andre siden. 
 
Yttersålen er oppgradert til Icebugs nye RB9X-gummi som gir uslåelig grep på vått og tørt underlag. Icebug har helt enkelt tatt sine erfaringer fra høyhastighetsløping i ubane terreng, og økt komforten med mer støtdemping. Resultatet: En utrolig herlig og lett sko med så mye løpefølelse at man lokkes å bruke den selv for de rundene man er tvunget til å gjøre på asfalt.
 
Egenskaper:
Overdel: Knitted Tekstile / PU / TPU
Fôr: Bakre delen med meshfôr og memory foam
Mellomsåle: Injisert lettvekts-EVA 
Yttersåle: Rubber 9 Extreme
Vridningstivhet: Easy Flex
Drop: 8 mm
Demping: Medium
Lest: Medium
Vekt: 265 gram (US9) 
Icebugs design stikker virkelig ut i mengden. Det finnes en tydelig identitet i farge og design som tiltaler mange og som gjør at man ofte kjenner igjen et par Icebugsko når man ser dem på gata.

Mer fra Icebug

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!