Anima2 BUGrip© - ID: A004252

IcebugAnima2 BUGrip©

Størrelseguide Mer info

Mer om Anima2 BUGrip© fra Icebug

Superlett trail- og vinterløpesko som inviterer til høy fart! Dynamiske pigger av karbidstål som giret slitesterkt allroundgrep og som gjør det mulig for deg å beholde din naturlige og avslappedeløpestil også når det er kaldt. Denne vinterens versjon er oppdatert med et symetrisk (rett) snøringsystem, med formstøpte snøredetaljer om fikserer hælens posisjon, samtidig som fremfotenkan bevege seg fritt Sulans fleksible konstruksjon og nøytrale demping støtter fotens naturlige bevegelse uten overdrevet styring.
Anatomisk utformet lest og memory foam rundt helen gir en fantastisk komfort. Forsterkning ved tå og side, samt hel gummisåle som beskytter mot underlaget. Formstøpt lettvekts EVA gir en behagelig støtdemping.
Anima2 BUGrip gir en fantastisk følelse når du løper og gir godt grep på alt fra tørr asfalt til ren is!

Egenskaper:
Overdel: Knitted Textile / PU / TPU
Fôr: Bakerste delen med meshfôr og memory foam
Mellomsåle: Formstøpt lettvekts EVA
Yttersåle: Gummi med BUGrip 19 karbidstål-fôrsterkede pigger
Vridningsstivhet: Easy Flex
Drop: 8 mm
Demping: Medium
Lest: Medium
Vekt: 275 g (US9)
Icebugs design stikker virkelig ut i mengden. Det finnes en tydelig identitet i farge og design som tiltaler mange og som gjør at man ofte kjenner igjen et par Icebugsko når man ser dem på gata.

Mer fra Icebug

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!