Anima2-L BUGrip© - ID: A006167

IcebugAnima2-L BUGrip©

Størrelseguide Mer info

Mer om Anima2-L BUGrip© fra Icebug

ICebug ANIMA BUGrip er en superlett løpssko med BUGrip-teknologi, som passer til høst- og vinterbruk. Dynamic carbide støtdempere på tuppen gjør det mulig å ha en naturlig og avslappet løpsholdning selv ved glatte forhold siden de gir grep på alt fra tørr asfalt til ren is. Denne modellen passer for menn, eller kvinner som trenger en bredere sko.

Asymmetriske formede snøredetaljer fikserer posisjonen på hælen og ankelen over sålen, mens den fremre delen av foten fremdeles kan beveges fritt. Utseendemessig ser dette kanskje ut som en tradisjonell løpssko, men den er utviklet for å gi ekstra stabilitet (på tross av sitt fine design). Men det er ikke det - Anima BUGrip er mer minimalistisk. Den fleksible sålen og den nøytrale risteabsorberingen følger fotens naturlige bevegelser uten å påvirke den. Andre egenskaper inkluderer en fotformet lest og memory foam pute i hælen som gir komfort. Støtdempere på tuppen og hælen samt en gummisåle som gir beskyttelse mot underlaget. Vannavstøtende materiale på øvre del. Anima BUGrip gir god løpskapasitet og det er en sko en kan ha mye gøy med. Den er også teknisk krevende. Den passer best for løp med høy intensitet, for en løper med drivkraft, som lander på den midtre eller fremre delen av foten.

Spesifikasjoner: 

  • Øvre del: Vevd tekstil/TPU-material
  • Hæl i mesh-material og memory foam 
  • Midtsåle: EVA yttersåle i lettvekt
  • Gummi med BUGrip 19 carbide støtdempere på tuppen 
  • Tjukkelse 8 mm 
  • Vekt: 275 gram (US9) / 225 GR (USL7,5) 
  • Damen model
  • USL Størrelse

 

Icebugs design stikker virkelig ut i mengden. Det finnes en tydelig identitet i farge og design som tiltaler mange og som gjør at man ofte kjenner igjen et par Icebugsko når man ser dem på gata.

Mer fra Icebug

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!